Disco

Ska du hålla fest med tema disko eller ska din butiksutställning utstråla den helt rätt diskokänslan så hittar du allt du behöver här. Hos Brøndsholm A/S har vi ett stort urval av dekoration till diskotemat som vill skapa uppmärksamhet i butiken eller säkra dig en lyckad diskofest ner till minsta detalj. I sortimentet hittar du ett hav av glitter och glimmer och festpynt som är perfekt för att ta med dina kunder eller gäster tillbaka i tiden till den glittrande disko eran. Vi har allt från de klassiska diskokulorna med spegellook till väggdekoration med LP skivor i guld och musiknoter, fjäderboa och mycket mer.

DET KAN ALDRIG BLIR FÖR MYCKET GLITTER

Disko är alltid ett populärt tema och med våra dekorationer kan du snabbt och enkelt skapa en färgstrålande disko-atmosfär som vill få dina gäster eller kunder i gott humör. Inget disko utan glitter. Hos Brøndsholm A/S har vi ett stort urval av glitter i burkar för att strö ut som passar bra på festbordet. Här hittar du också ett stort urval av sprayflaskor med glitter och annat glitter i olika former. Sätt pricken över i:et med spegelkulor i vacker spegelmosaik för ett stilrent uttryck eller spegelkulor med LED ljus som kan hängas upp och ge det helt rätta glittrande festutseendet till lokalen.

 

Vi erbjuder väggpynt i flera material, färger och med olika motiv. Väggpynt är alltid en säker succé til temafesten och i vårt urval hittar du bland annat spegelplattor och runda plattor i guld, silver och med spegelmosaik samt foliekulor och metalliska glittergirlanger som du kan använda till takdekorationen. Vi har också olika vimpelrankor med diskomotiv och diskoflagga med dansande silhuetter att hänga upp samt heliumballonger i alla färgnyanser.

 

Flera av våra produkter inom temat disko är beställningsvaror så här är leveranstiden a 8 vardagar. Om du är osäker på vilka produkter som passar dina behov bäst så sitter våra kundservice redo får att ge vägledning och goda råd.

Gnistrande festpynt till diskofest | Köp online

5 produkter

Aktiva filter