Hollywood

Om du ska ha fest där temat är Hollywood eller om du ska skapa en Hollywood inspirerad butiksutställning så kan du hitta glamorösa VIP dekorationer här på sidan. Hos Brøndsholm A/S har vi ett stort urval av pynt till Hollywoodfesten som exempelvis den klassiska röda löparen, regissörs klappan, popcornboxar och dekoration med motiv av filmrullar och Hollywoodkändisar som vill skapa en wow-effekt hos dina gäster eller kunder.

DEKORATION FÖR GLAMOUR OCH VIP STÄMNING

I sortimentet hittar du den klassiska röda löparen för en äkta VIP mottagning av dina gäster eller kunder. Här kan du lägga till vår snygga VIP avspärrning som finns i både guld och silver samt i rött tyg för att verkligen sätta pricken över i:et. Dina gäster eller kunder vill helt säkert också värdesätta en genomförd dekoration där de verkligen kan märka att det är gjort ett stort nummer av dekorationen. Du kan exempelvis hitta glitter lampetter i både guld och silver, samt spegelkulor i flera färger för att sätta den helt rätta feststämningen.

 

Till festbordet kan du köpa en vacker svart VIP duk med guldstjärnor på samt papperstallrikar med texten ”VIP” tryckt i guld, svart och vitt. Det är enkelt och praktiskt och så slipper du även för disken. Vi har även popcornboxar och pappbägare med VIP motiv som är perfekta till att ha nötter, popcorn och andra festsnacks i. Vi har ett stort urval av dekoration till Hollywood festen bland annat hittar du ballonger, dekorationsskyltar, dekorationsspiraler och flaggrankor med Hollywood motiv för att hänga upp hemma eller i butiken. Speciellt till butiksutställningen har vi även många olika skönhetsprodukter som exempelvis nagellack och läppstift som kan användas som dekorationsvaror. Om du håller Hollywood fest som en maskerad så kan du även hitta olika statyetter som är perfekta när vinnaren av bästa utklädning skal utses.

 

Flera av våra produkter inom temat Hollywood är beställningsvaror så här är det en längre leveranstid på ca 8 vardagar. Om du är osäker på vilka produkter som vill passa dina behov bäst så sitter vår kundservice redo med vägledning och goda råd.

Glamorösa Hollywood dekorationer till temafesten ⇒ Köp online här

13 produkter

Aktiva filter