Italien

Vill du skapa den helt rätta italienska stämningen i din utställning så har Brøndsholm ett stort urval till din dekoration. Vi säljer olika dekorationer och rekvisita som leder tankarna till en äkta medelhavsstämning till ditt skyltfönster eller din italienska temafest.

I denna kategori hittar du vinlådor, vintunnor och kar gjorda av vintunnor samt konstgjorda korvar, ostar, vindruvsklasar och pizza. Dessutom säljer vi vackra bilder till väggarna inspirerade av Italien och inte minst den italienska flaggan. All dekoration kan vara med till att skapa en mysig och unik stämning och den helt rätta känslan av att vara i Italien.

 

Våra produkter tar utgångspunkt i den klassiska italienska matkulturen där vin, vindruvor, ostproduktion och lantlig idyll har störst fokus. Vi säljer vintunnor med patina och andra dekorationer som kommer skapa starka associationer till stövellandet. En modell av den klassiska italienska Vespa-mopeden säljs naturligtvis också, och här finns den i en feminin rosa färg. Dessutom hittar du olika modeller av arkitektur ikoner och klassiska attraktioner kända från Rom, Venedig, Firenze, Pisa m.m.

 

Skapa ditt eget miniatyr-Italien och ta en smula av stövellandet med in i ditt vardagsrum eller i din butik och skapa på det sättet en autentisk och mysig stämning. Våra dekorations produkter andas av Italien och kan återskapa den speciella atmosfären man kan uppleva som turist i landet. Italien är naturligtvis känt för deras goda viner och traditioner omkring vinproduktionen, och därför tar många av våra produkter utgångspunkt i det. Produkterna vill därför också vara perfekta att använda till utställningar i italienska delikatessbutiker eller på italienska restauranger.

 

Här hittar du alla de saker man ofta förknippar med Italien och italiensk kultur. Sätt själv ihop din utställning med våra produkter för ett autentiskt och stämningsfullt uttryck som påminner om det riktiga Italien. Rekvisitan tar utgångspunkt i olika dela av den italienska kulturen så oavsett om det är matkulturen, arkitekturen eller historien du vill lägga vikt på hittar du den rätta dekoration till temat bland vårt urval.

Italiensk temafest | Köp vackert festpynt online

20 produkter

Aktiva filter