Kina

Till den Kina-inspirerade temafesten eller butiksutställningen hittar du allt vad du behöver hos Brøndsholm A/S för att få till den helt rätta asiatiska feststämningen. Vi har ett stort urval av festpynt till Kinafesten som exempelvis ätpinnar i trä, färgrika lampor i rispapper, banderoll med kinesiska motiv, vackra pappersparaplyer, kinesiska flaggor och solfjädrar med kinesiska tecken som vill skapa glädje och stor begeistring hos dina gäster eller kunder.

ASIATISK FESTSTÄMNING MED ORIENTALISK DEKORATION

När resan bär av till Kina så kan du inte undgå de röda drakarna, de eleganta guldfiskarna och de välkända guld katterna som en del av din dekoration. I Kina håller man en rad olika fester. En av de mest populära är lanternafestivalen där man enligt kinesisk tradition bör hänga ut tusenvis av färgstarka lanternor. Här på sidan hittar du ett stort urval av färgsprakande rispappers lampor i otaliga varianter som är perfekta till din helt egna lanternafestival.

 

Oavsett om det är belysning till festlokalen eller till vardagsrummet så kan du hänga upp lamporna i rispapper enskilt eller tillsammans i grupp för att skapa en riktigt mysig stämning. Om du verkligen vill imponera på dina gäster eller kunder så erbjuder vi även vackra silkelampetter som kan beställas i röda färger och guldnyanser.

 

Oberoende om temafesten ska hållas ute eller inne så är lanternor alltid vackra stämningsspridare. Våra lanternor med kinesiska tecken ser till att du får skapat den helt rätta Kina-känslan. Om du gärna vill dekorera med gröna element i kinesisk stil så erbjuder vi bambupinnar i plast samt bambugrenar och bamburankor som du kan återanvända till alla fester och utställningar år efter år.

 

Flera av våra produkter inom temat Kina är beställningsvaror så här kan du förvänta en längre leveranstid på ca 8 dagar.

Kina temafest | Köp billigt festpynt online
Inga produkter

Ursäkta olägenheten.

Sök igen