Mexiko.

Många förknippar det nordamerikanska landet Mexiko med värme, torr öken och som ett ställe där endast de mest tålig kaktusarna har en chans för att överleva. Frågar man folk om vad de associerar med Mexiko kommer de flesta säkert beskriva en bild av en sovande småstad där den extrema värmen och den skarpa solen har förvisat invånarna inomhus mitt på dagen till en välförtjänt siesta i skuggan.

Hos Brøndsholm vet vi naturligtvis att Mexiko har så mycket annat att bjuda på än hög temperatur, stekande sol, och kaktusar så långt ögat når. Men vi vet också att det fortfarande är kaktusar och den karaktäristiska hatten med stort brätte som folk oftast förknippar med Mexiko.

 

Därför har vi hos Brøndsholm ett stort urval av olika typer konstgjorda kaktusar speciellt designade till användning i ditt skyltfönster eller till din nästa temafest. Dessutom har vi alltid den väldigt populära traditionella mexikanska huvudbonaden – den klassiska sombreron.

 

En huvudbonad som verkligen får folk till att tänka på Mexiko är just sombreron. Denna karaktäristiska och oftast väldigt färgstrålande hatt är en traditionell hatt för det mexikanska folket inom deras kultur. Hatten är oftast tillverkad i naturmaterial och det karaktäristiska breda brättet är beräknat för att ge hattens ägare en behövlig skugga över ansiktet.

 

Våra sombrerohattar är tillverkade i naturmaterial i hög kvalitet och de kan med sina klara och varma färger ge alla typer av fester eller utställningar den helt rätta mexikanska stämningen.

 

Med våra buntar av torkat gräs har du möjlighet för att sätta en extra mexikansk prägel på din utställning eller dekoration. Dessutom kan vi erbjuda ett stort urval av snygga och verklighetstrogna kaktusar gjorda i plast.

 

Kombinerar du gräset med ett urval av våra dekorativa kaktusar kan du vara säker på att uppnå den helt rätta mexikanska stämningen. Några av våra varor inom denna kategori är beställningsvaror och på dem kan du förvänta en längre leveranstid på ca. 8 vardagar. Kan du inte hitta precis det du letar efter eller har du frågor till våra produkter så sitter vår kundservice redo att hjälpa dig på tel. 08-44 68 74 45.

Mexikanskt tema | Köp snyggt pynt till temafesten

12 produkter

Aktiva filter