Oktoberfest

Här hittar du ett urval av festlig dekoration, tyrolerhattar och peruker till Oktoberfesten som är en gammal tysk folkfest som anordnades första gången i München 1810. Ska det pyntas upp i skyltfönstret med Oktoberfest-tema, så kan du bl.a. få ölpappersmuggar, saltkringlor, halmbalar, hattar och banderoller med ölmuggar som du kan använda för att skapa en helt speciell Oktoberfest-utställning.

Du kan också hänga upp flaggor, lanternor, rankor och girlanger i blåvita bayerska färger i taket och på väggarna i butiken och skapa en härlig Oktoberfest-stämning. Det är även möjligt att få snygga Tyrolerhattar och charmerande Heidi-peruker och halsdukar om de butiksanställda t.ex. har lust att klä ut sig för en enkelt dag.

 

PYNTA UPP MED ÖL PAPPERSMUGGAR OCH SALTKRINGLOR TILL DIN EGEN OKTOBERFEST

Ska du inte till Oktoberfest i München men gärna vill hålla en Oktoberfest tillsammans med familj och vänner så hittar du massor av dekoration till din privata fest. Du kan pynta borden med bruna saltkringlor, flaggor och snygga konstgjorda blombuketter och du kan hänga öl pappersmuggar över baren eller klistra fast dem fast på väggen.

 

Du kan dekorera väggarna i ditt hus eller i ett partytält med flaggor från Bayern, girlanger, dekorationsspiraler, kransar, och lanternor och skapa den helt rätta Oktoberfeststämningen. Låt männen ta på sig de klassiska tyrolerhattarna och kvinnorna bära Heidi-peruker med tjocka flätor medans de dricker öl, äter korvar och dansar till bra musik. I detta spännande sortiment ingår också vimplar, ballonger och girlanger med motiv ”Bayern”.

Oktoberfest | Köp pynt till ölfestivalen online

11 produkter

Aktiva filter