Klädstativ.

Klädstativ passar perfekt till både butiker och mässor och de är enkla att ta med om du reser runt och säljer kläder. Ett ordentligt klädstativ gör alltså ditt arbete som säljare betydligt enklare. Använd dem till hemmafester, loppmarknader eller vart du en kan tänkas behöva resa med dem. Kläderna presenteras på ett snyggt och ordentligt sätt inför dina kunder som enkelt se vilka kläder och storlekar du säljer. Klädhängaren fungerar också som en funktionell inredningsdetalj i många mindre hem där garderobsutrymme saknas.

Vi erbjuder flera olika typer av klädhängare men alla har hjul så att de enkelt kan flyttas runt. Undvik slöseri med tid på att flytta tunga möbler med kläder och rulla istället våra klädhängare enkelt och snabbt själv utan hjälp från andra. Klädstativen har avtagbara hyllorna vilket gör det enklare för dig att städa upp och hålla butiken fräsch inför kunderna.

 

Om du använder våra klädstativ under en fest kan du också ta undan kläderna under festen och ta fram den igen när festen är slut, så att de inte tar upp en massor av plats.

Klädstativ.
Inga produkter

Ursäkta olägenheten.

Sök igen