Kuddar

Kuddar har den unika fördelen att göra soffa, stol eller säng mer bekväm att slänga sig i och samtidigt bidra till att ge rummet en mysigare stämning. Hos Brøndsholm har vi flera olika kuddar med olika design, storlekar, material, färger, mönster och prisklasser att välja i mellan. Här kan du garanterat hitta kuddar som matchar din soffa och som passar in i din unika inredning av ditt hem. Vi har kuddar till dig antingen du handlar som privatperson, företag eller butik och oavsett vad dina behov för kuddar är. Söker du kuddar till utomhusbruk har vi en helt speciell kategori enbart med detta. Våra kuddar kan med fördel dessutom kombineras med plädar

Kuddar har den unika fördelen att göra soffa, stol eller säng mer bekväm att slänga sig i och samtidigt bidra till att ge rummet en mysigare stämning. Hos Brøndsholm har vi flera olika kuddar med olika design, storlekar, material, färger, mönster och prisklasser att välja i mellan. Här kan du garanterat hitta kuddar som matchar din soffa och som passar in i din unika inredning av ditt hem. Vi har kuddar till dig antingen du handlar som privatperson, företag eller butik och oavsett vad dina behov för kuddar är. Söker du kuddar till utomhusbruk har vi en helt speciell kategori enbart med detta. Våra kuddar kan med fördel dessutom kombineras med plädar eller puffar för att skapa den kompletta, mysiga atmosfären man söker i ett vardagsrum.

KUDDAR I ALLA NYANSER

Våra kuddar är huvudsakligen tillverkade i bomull, polyester eller en kombination av dessa. Kuddarna finns i ett stort urval med attraktiva tryck där du hittar allt från söta djur och charmerande natur, till städer och mer rå industriell design, till människor, figurer och citat. Vi har naturligtvis också ett välsorterat urval av kuddar i mera simpel enfärgad eller mönstrad design, som finns i alla regnbågens färger och med snygga detaljer som fransar, plysch och läderhandtag.

 

När du är färdig med att titta på kuddar kan du rikta din uppmärksamhet mot en av våra många andra kategorier som t.ex. textiler och dekorationsgardiner, utomhusdekorationer eller pynt till jul och högtider. Brøndsholm är nämligen en av Danmarks största och äldsta leverantörer av pynt och dekoration till både företag och privata och har stor expertis inom dekoration till butiker, företag och hem.

 

Hos oss kan du köpa all dekoration samlat på ett ställe online och till bra priser!
Läs mer
Hitta dekorationskuddar i olika färger och design online ⇒ Brondsholm.se

1 produkt

Aktiva filter