Lådor

LÅDOR I VINTAGE DESIGN

Hos Brondsholm.se hittar du ett inspirerande sortiment av lådor i retro stil och vintage design som kan användas till praktisk, funktionell och flexibel förvaring eller till dekoration och/eller utställning av de saker du tycker allra mest om eller vill framhäva. Med flera olika lådor på lager törs vi gott lova att vi även har en som vill pryda ditt hem. Oavsett till vilket ändamål du ska använda en låda till så har vi den rätta för dig. Vårt inspirerande urval omfattar både gammeldags äppellådor, flasklådor eller lådor till växter. Flasklådorna kan användas till transport och förvaring av tre till sex flaskor eller till utställning av vackra och eventuellt antika flaskor. Hela färgskalan är representerad bland vårt sortiment av lådor och du kan hitta lådor i alla kulörer från vitt till mörkblått.

 

LÅDOR I MÅNGA STORLEKAR

Några av våra lådmodeller kan du köpa i set, om du föredrar det. Det kan vara en fördel om du gärna vill ha den samma låda i flera olika storlekar – största delen av våra lådor finns både som stora och små. När du tittar närmare på vårat lådsortiment vill du stöta på lådor i varierande träsorter och andra material så som plywood. Några är med inbyggda handtag, medans andra kan lyftas i handtag av rep. Förutom lådor hittar du under denna kategori även bestickhållare i zink eller trä med fina illustrationer av knivar, skedar och gafflar.

 

LÅDOR, KORGAR ELLER NÅGOT HELT TREDJE?

Är du osäker på om en låda är det rätta valet för dig så rekommenderar vi att du tittar på vårt stora urval av korgar. Även om våra korgars design, uttryck och material är annorlunda än våra lådors så har båda produkterna många av de samma funktioner och därför kan korgar vara ett bra alternativ till lådorna. Behöver du annat till ditt hem förutom lådor och korgar så har vi ett inspirerande urval av inredningsartiklar som kan ge ditt hem ett lyft.

Lådor | Se olika varianter och färger här ⇒ Brondsholm.se

15 produkter

Aktiva filter