Dekorationsglas.

Dekorationsglas till utställningar och till privata är ett riktigt bra alternativ till ett vanligt glas, som lätt kan välta och gå sönder så röd -eller vitvinet rinner ut på duken eller annat underlag till utställningen eller dukningen.

Dekorationsglas, tillverkade i akryl, finns i alla de vanliga storlekarna och i flera olika former och modeller så de kan passa precis efter dina behov och ändamål. Glasen har många användningsmöjligheter och det stora urvalet i former och modeller ger dig möjlighet för att använda alla dina kreativa egenskaper inom dekorationskonst eller dukning, antingen det gäller den helt stora festen i flotta lokaler eller en mindre fest i det privata hemmet.

 

Akrylglasen kan användas i större eller mindre utställningar allt efter behov, och man kan med stor fördel blanda storlekar och former för att skapa en varierandet och spännande utställning som visar precis det som du gärna vill framhäva i din utställning. Glasen i utställningen kan fyllas med vätska och akrylglasen försäkrar att vätskan i glasen inte står och blir dålig och illaluktande. Man kan också göra en vacker och enkel utställning genom att använda glas i samma form men i olika storlekar med eller utan vätska. Som privatperson kan man också med stor fördel använda akrylglas till de stora festerna och sammankomsterna. Glasen är vackra på bordet och man undgår krossade glas och rödvinsfläckade dukar, i fall olyckan skulle vara framme.

 

Har du behov för något helt extraordinärt finns det också i vårt sortiment av dekorationsglas. Akrylglas finns i övernaturligt stora dimensioner som kan vara väldigt användbara, spännande och roliga i speciella utställningar eller vid speciella tillfällen där det är behov för ett eller flera element som drar till sig uppmärksamheten.

 

Ännu en fördel vid dekorationsglasen är att de kan återanvändas, är långtidshållbara och väldigt lätta att förvara.

Dekorationsglas - som ser äkta ut | Köp online

5 produkter

Aktiva filter