Vaser & flaskor

VASER OCH FLASKOR TILL BLOMMOR, DEKORATION OCH DRYCKER

 

Vaser och flaskor kan användas till många ändamål. Exempelvis kan våra glasflaskor både användas till dekoration, för servering av diverse drycker på inbjudande vis och till att hålla en enkel snittblomma eller två, medans våra vaser kan användas till utställning av blombuketter så väl som till dekoration i sig själv. Bland vårt stora urval, som erbjuder mer än 70 olika produkter, hittar du både vackra och roliga vaser och flaskor, och det är endast fantasin som sätter gränser för vad de kan användas till. Till exempel har vi porslinsvaser som är utformade som gummistövlar, karaffer och garnnystan. Dessutom har vi keramik- och terrakottavaser,...

VASER OCH FLASKOR TILL BLOMMOR, DEKORATION OCH DRYCKER

 

Vaser och flaskor kan användas till många ändamål. Exempelvis kan våra glasflaskor både användas till dekoration, för servering av diverse drycker på inbjudande vis och till att hålla en enkel snittblomma eller två, medans våra vaser kan användas till utställning av blombuketter så väl som till dekoration i sig själv. Bland vårt stora urval, som erbjuder mer än 70 olika produkter, hittar du både vackra och roliga vaser och flaskor, och det är endast fantasin som sätter gränser för vad de kan användas till. Till exempel har vi porslinsvaser som är utformade som gummistövlar, karaffer och garnnystan. Dessutom har vi keramik- och terrakottavaser, glasflaskor i alla regnbågens färger, gammeldags mjölkflaskor som får retrostilen tillbaka på mode igen, och vaser med glaserad yta varav några är krackelerade så att deras uttryck är rått och opolerat.

 

HOS BRØNDSHOLM A/S HAR VI ALLT INOM VASER OCH FLASKOR

 

Oavsett om du letar efter en hög eller låg, smal eller tjock, rund eller fyrkantigt vas eller flaska så har vi garanterat det du söker. Medans några av våra vaser och flaskor är tillverkade i en antik vintage design, är andra designade så att de ser ut som om de precis har dragits upp från havets botten efter många år. Några av våra vaser och flaskor har vackra mönster, medans andra har blanka och enkla ytor. Föredrar du unika och handgjorda produkter har vi vaser och flaskor i munblåst glas. Utöver detta har vi också vaser och flaskor i återvunnet glas till dig som söker en miljövänlig produkt.

 

Saknar du istället en kruka framför en vas eller en flaska så rekommenderar vi att du tittar på vårt snygga urval av små och stora krukor. Ska du använda något som matchar till din blomvas eller dekorationsflaska rekommenderar vi att du tittar på vårt inspirerande urval av hem inredning.

Läs mer
Vaser och flaskor | Produkter för alla smaker ⇒ Brondsholm.se

97 produkter

Aktiva filter