Dop

BARNDOP

Ska du hålla traditionellt barndop eller en namngivningsfest för den lilla nya familjemedlemmen så har vi ett stort urval av dekoration till festen och det är inga regler för detta, så det är bara fantasin som sätter gränser. Som regel utgår man från barnets kön och det är det som styr färgskalan på dekorationen, många vill ha blått till pojkar och rosa till flickor. Här i denna kategori har vi samlat ett stort urval av just pynt och dekoration till barndopet eller en babyshower som exempelvis ballonger, små nallar, BABY bokstäver, samt girlanger med flaggor.

 

BABYSHOWER

I USA har babyshower länge varit en tradition, men nu har denna tradition även gjort intåg i Sverige och det har blivit en riktig hit. Vanligtvis är det en av bästa tjejkompisarna eller en kvinnlig släkting som arrangerar en babyshower för den kommande mamman, och traditionellt var det också bara kvinnor som deltog som gäster i en babyshower.

 

I slutet av graviditeten är väntetiden ofta lång och påfrestande för den gravida och tankarna kretsar mest runt bebisen som man väntar på. En fest med bästa tjejkompisarna och de kvinnliga familjemedlemmarna där det riktigt är möjlighet för att prata graviditet, förlossning och bebis kan därför stå riktigt högt på önskelistan.

Dekoration till barndop & babyshower | Stort urval online!

8 produkter

Aktiva filter