Mossa

Hos Brøndsholm A/S har vi ett stort urval av både konstgjorda och naturliga växter och  mossprodukter som du kan använda året runt. Mossa har en märkbar effekt som stämningsspridare och med sitt naturtrogna utseende ger det en hemtrevlig känsla. Våra mossprodukter kan användas i många dekorativa sammanhäng och de passar särskilt bra till alla typer av dekorationer, utsmyckning på balkongen eller som skyltning i butiken. Vi erbjuder bland annat stenar med mossa, mossplattor och -mattor samt torr mossa, så du har möjlighet för att hitta precis den produkt som du letar efter.

SKAPA STÄMNING MED MOSSA

Mosstenarna finns i små och stora storlekar och i vackra gröna färger. Stenarna med mossa kan användas som bordsdekorationer, exempelvis på ett fat tillsammans med små blommor. Våra mossplattor finns i naturfärger och gröna nyanser och i flera olika material så som naturmossa på pappersunderlag och plast. Mossmattorna är tillverkade i filt/plast, de finns i flera storlekar och kan återanvändas år efter år. Mossplattor och -mattor kan du med fördel använda till butiksutställningar och skyltningar, till mässor eller som dekoration framför ett podium. Eller varför inte skapa en växtvägg av mossa? Låt fantasin flöda! 

 

Du kan även använda mossa som fundamentet i dina dekorationer året runt. Hos Brøndsholm A/S får du bland annat torr mossa i naturmaterial som kan användas till i stort sätt alla dekorationer – om det är till vardags, årstiden eller för en högtid. Speciellt till jul och nyår passar mossa bra och du kan göra en dekoration med torkad mossa, kottarjulkulor och stearinljus för att få fram den helt rätta stämningen. Bara fantasin sätter gränser för vad mossan kan användas till.

 

Några av våra mossprodukter är beställningsvaror så här är leveranstiden ca. 8 dagar. Är du osäker på vilken mossprodukt som passar bäst i din skyltning eller dekoration så kan du alltid kontakta vår duktiga kundservice för råd och professionell vägledning på mail: Kundservice@brondsholm.se eller tel. 08-44 68 74 45.

Konstgjord mossa | Torkad mossa, mossplattor och mossten ⇒ Köp online här!

4 produkter

Aktiva filter