Sand och sten

Hos Brøndsholm A/S har vi ett stort urval av både konstgjord och naturlig sand och stenar som kan användas hela året runt. Dessa produkter passar bra till alla typer av dekorationer, utsmyckning på balkongen eller i trädgården eller som dekoration i butiken. I sortimentet hittar du bland annat sten med mossa, wellness stenar och dekorationssand i flera olika färger så du har stor möjlighet för att hitta just det som du letar efter.

SAND & STEN TILL ALLA DEKORATIVA ÄNDAMÅL

Du kan med fördel använda våra vackra äkta och naturtrogna stenar i din dekoration eller när hemmet ska pyntas. De finns i flera storlekar och kan återanvändas år efter år. Mosstenarna finns i små och stora storlekar och är tillverkade i vackra gröna färger. Mosstenarna är perfekta som bordspynt på ett fat tillsammans med t.ex. små blommor.

 

Du kan även hitta vackra dekorationsdiamanter som passar perfekt till ett roligt festbord. Du kan använda diamanterna som pynt att strö ut, till blomsterdekorationer eller bordspynt till stora som små festligheter. Hos Brøndsholm A/S har vi dekorations sand till utsmyckning av fat, dukning och mycket mer. Du kan exempelvis använda sanden under blockljus i botten av vackra vaser eller höga ljusstakar. Även i komination med vackra växter. Färgerna kan användas var för sig eller tillsammans för att ge extra liv till bordsdekorationen. 

 

Endast fantasin sätter gränser för vad man kan föreställa sig att använda sand och sten till.  Några av våra produkter inom dekorativ sand och sten är beställningsvaror så här kan du räkna med ca. en veckas leveranstid. Om du är osäker på vilka produkter som passar bäst för dina behov eller har du problem med att hitta en specifik produkt så sitter vår kundservice redo med duktig vägledning och goda råd.

Konstgjorda stenar och sand | Köp dekorationssten och sand online här!

1 produkt

Aktiva filter