Konstgjorda havsdjur

Hos Brøndsholm A/S har vi ett stort urval av verklighetstrogna dekorationsdjur från havet som vill skapa en autentisk stämning, där dina gäster eller kunder nästan kan höra vågornas brus och märka sandstranden under fötterna.

I sortimentet med dekorationsdjur från havet hittar du bland annat naturtrogna sjöstjärnor och söta pingviner, konstgjorda fiskar och skaldjur samt tropiska fiskar i vackra färgnyanser som med fördel kan användas till alla typer av maritimt tema. Med våra konstgjorda djur från havet kan du nämligen snabbt och lätt ge dina gäster eller kunder nautiska upplevelser av att vara till sjöss eller känslan av att befinna sig på en

Hos Brøndsholm A/S har vi ett stort urval av verklighetstrogna dekorationsdjur från havet som vill skapa en autentisk stämning, där dina gäster eller kunder nästan kan höra vågornas brus och märka sandstranden under fötterna.

I sortimentet med dekorationsdjur från havet hittar du bland annat naturtrogna sjöstjärnor och söta pingviner, konstgjorda fiskar och skaldjur samt tropiska fiskar i vackra färgnyanser som med fördel kan användas till alla typer av maritimt tema. Med våra konstgjorda djur från havet kan du nämligen snabbt och lätt ge dina gäster eller kunder nautiska upplevelser av att vara till sjöss eller känslan av att befinna sig på en vacker tropisk ö.

 

PERFEKT DEKORATION TILL SKÄRGÅRDSTEMA

Dekorationsdjur från havet kan användas till att iscensätta den helt rätta maritima stämningen oavsett om det gäller temafesten, kräftskivan, skyltfönstret eller teaterföreställningen. Våra konstgjorda fiskar och skaldjur är speciellt lämpliga i fiskhandlarens butiksfönster eller i fiskrestaurangen, när den helt stora fisk- och skaldjurs buffén ska dekoreras.

 

I det stora urvalet av konstgjorda fiskar till dekoration har vi bland annat abborre, öring, sjötungor, sardiner och många flera. Vi erbjuder också olika typer av skaldjur som exempelvis härliga röda humrar, små och stora krabbor samt räkor i verklighetstrogna nyanser av gult och orange.

 

Här på sidan hittar du även ett färgstarkt urval av tropiska fiskar i många olika varianter. Bland annat har vi koi karpar, butterfly fisk och den välkända orange clownfisken som kan användas till dekoration året runt. Djur från havet är speciellt användbara till butikens sommarutställningar med fokus på exempelvis sjöfart och skärgård eller trädgårdsfesten med ett strandtema som gästerna sent vill glömma.

 

Flera av våra produkter inom dekorationsdjur från havet är beställningsvaror så här är leveranstiden ca. en vecka.

Läs mer
Konstgjorda färgstarka havsdjur till dekorativa föremål | Brøndsholm A/S

19 produkter

Aktiva filter