Konstgjord mat

Konstgjord mat är produkten för dig som står och ska göra en utställning eller dekoration med ett kulinariskt tema. Riktiga matvaror ruttnat snabbt så därför är det i detta tillfälle behov för ett konstgjort alternativ.

Brøndsholm har alla de vanliga och mest använda matvarorna i plast så har du en butik, mässmonter eller annan typ av utställning som ska dekoreras, kan du här samla dina inköp.

 

EN HEL FESTMÅLTID I KONSTGJORDA MATVAROR

I de olika kategorierna hittar du både frukt, grönt, kött, fisk, bröd, mejeriprodukter, godis och tårta i många verklighetstrogna varianter.

 

Till exempel kan du få konstgjorda frukter som bananer, äpplen, päron och vindruvor eller paprika, potatis, morötter och tomater samt annat gott från grönsaksavdelningen. Av kött har vi korvar, salami, biffar, rostbiff, grillad kyckling, skinkor och mycket annat och trots att alla produkter är tillverkade i plast ser de så realistiska ut att flesta blir sugna på att få sätta tänderna i dem.

 

Fisk hittar du i många roliga varianter, vi har allt från välkända fisksorter som rödspättor, öring och lax till exotisk koralfisk. Här är också skaldjur som musslor, kräftor, räkor, krabbor, m.fl., som kan göra din utställning med seafood-tema komplett.

 

I bröd- och mejeriavdelningen hittar du ett stort urval av ostar samt ägg, hela och stekta ägg och olika typer av bröd som baguetter och bagels. Sist men inte minst har vi också konstgjort godis och tårta. Så ska du göra en dekoration med sötsaker eller endast använda det som rekvisita kan du här hitta munkar, tårtor, cheesecake, småkakor, godisklubbor och mycket mer.

 

BRA PRISER OCH SNABB LEVERANS

Hos Brøndsholm är urvalet stort och priserna bra. Vi säljer både till företag och privata och kan leverera i både små och stora partier.

 

Förutom konstgjord mat har vi även ett större urval av konstgjorda djur samt konstgjorda blommor, växter, sten och andra verklighetstrogna naturelement.

Konstgjord mat | Plast matvaror till dekoration och utställning

Underkategorier

Konstgjorda kryddörter
Med konstgjorda örter kan du enkelt skapa en härlig och inbjudande miljö när...
Gå till kategori
Konstgjord frukt
Vanlig färsk frukt och grönt blir snabbt tråkigt att se på. Därför är det en...
Gå till kategori
Konstgjord kött
Konstgjort kött kan vara riktigt praktiskt i många olika sammanhang. Det är...
Gå till kategori
Konstgjord fisk,...
Sätt pricken över i:et i din fiskinspirerade utställning med våra...
Gå till kategori
Konstgjord bröd och...
I ett bageri har man typisk äkta varor att visa fram men om du vill ha en...
Gå till kategori
Konstgjorda godis och...
Hos Brøndsholm A/S har vi ett stort urval av konstgjort godis och tårtor,...
Gå till kategori

172 produkter

Aktiva filter