Konstgjorda godis och kaka

Hos Brøndsholm A/S har vi ett stort urval av konstgjort godis och tårtor, produkter till olika dekorativa ändamål. Här hittar du verklighetstrogna sötsaker i vackra naturliga färger som garanterat vill locka till sig alla sötsugnas uppmärksamhet.

Godis och tårtor kan användas i teaterföreställningen eller som butiksdekoration. De är särskilt utmärkta att använda i försäljningssyfte i butiker som säljer serviser, husgeråd eller liknande. Produkterna förstärker nämligen kundernas förmåga att föreställa sig vackra serviser i användning, när det blir upplagt en utsökt tårtbit på fatet eller en färgstark och inbjudande

Hos Brøndsholm A/S har vi ett stort urval av konstgjort godis och tårtor, produkter till olika dekorativa ändamål. Här hittar du verklighetstrogna sötsaker i vackra naturliga färger som garanterat vill locka till sig alla sötsugnas uppmärksamhet.

Godis och tårtor kan användas i teaterföreställningen eller som butiksdekoration. De är särskilt utmärkta att använda i försäljningssyfte i butiker som säljer serviser, husgeråd eller liknande. Produkterna förstärker nämligen kundernas förmåga att föreställa sig vackra serviser i användning, när det blir upplagt en utsökt tårtbit på fatet eller en färgstark och inbjudande cupcake.

 

FÖRSÄLJNINGSDEKORATIONER TILL DEN SÖTSUGNA

Skillnaden ligger i detaljerna och hos oss hittar du ett stort urval av hederligt gammeldags godis som bl.a. lakritskonfekt, hårda karameller i härliga pastellfärger samt marshmallows.

 

Kanske skall du sälja in olika typer av kaffekokare eller porslin, och då duka upp till kafferep till dekoration i butiken där det dukas med kaffekoppar med fat, assietter, tekanna, gräddsnäcka osv., så vill våra vackra tårtbitar, inbjudande muffins eller exklusiva macarons garanterat lyfta den goda stämningen.

 

Till bröllopsdekorationen hittar du vita praliner med ringar och oemotståndliga bröllopstårtbitar som är så verklighetstrogna att man nästan kan höra kyrkklockorna slå.

 

När sommaren närmar sig så har vi vackra glasstrutar i många varianter att välja mellan. De kan exempelvis användas som dekoration tillsammans med alla nya sommarvaror.

 

Vi har ett stort urval av färgglada klubbor och hårda karameller i cellofan som finns med och utan rosetter och i många olika varianter. Perfekt som display varor på disken eller i skyltfönstret. Det vill fånga blicken hos alla de kunder som gillar sötsaker som t.ex. godis, kakor och tårtor.

 

Till jul har vi flera vackra produkter inom kategorin godis och tårtor som helt vill komma till sin rätt. Exempelvis har vi pepparkakor och de populära rödvita polkagrisstängerna till julpyntet

 

Flera av våra produkter inom godis och tårtor till dekoration är beställningsvaror så här är leveranstiden ca. 8 dagar. Är du osäker på vilka produkter som passar för dina behov så kan du alltid kontakta vår duktiga kundservice för råd och professionell vägledning.

Läs mer
Konstgjort godis & tårtor i plast för dekoration

18 produkter

Aktiva filter