Hyllor

HYLLOR TILL UTSTÄLLNING OCH FÖRVARING

Hos Brondsholm.se erbjuder vi ett stort urval av enkla och eleganta hyllor som med deras stilsäkra design både kan användas till förvaring av exempelvis böcker samt till utställning av bilder, prydnadsföremål och liknande. Ingen av våra hyllor är klassiska – istället är de allihop unika möbler som följer tidens trender med deras minimalistiska och nordiska design. Vårt breda sortiment bjuder på hyllor i många olika storlekar, design, träsorter- och färger som alla kan beställas till ytterst fördelaktiga priser. Därför har vi garanterat även en hylla som faller dig i smaken.

 

DEKORATIVA HYLLOR

De hyllor du hittar på denna sida är inte enbart till förvaring – de är även designade till att vara dekorativa i sig själv. Formen på din nya hylla bestämmer du själv, vi har både höga och låga, breda och smala samt mörka och ljusa hyllor med och utan hjul. Vad det gäller mindre vägghyllor har du lika många val. Vi erbjuder allt från sexkantade hyllor, dekorationshyllor och kubhyllor till hyllor formade som ett hus, samt platta hyllor som hängs upp med rep eller snöre och som du kan köpa som set med två eller tre hyllor i varje.

 

BEHÖVER DU ANDRA INTERIÖRER ÄN HYLLOR?

Behöver du andra inredningsartiklar till ditt hem? I så fall hittar du under denna kategori även unika produkter som exempelvis hyllor till växter tillverkade i en kombination av sandsten och teakträ, byråer i antik design, skåp i retrostil, dekorationslådor, presentationsstativ och många former av stegar som exempelvis dekorationsstegar. Är du på jakt efter andra interiörer till ditt hem rekommenderar vi att du tittar på vårt inspirerande sortiment av textiler till hemmet, prydnadsföremål och belysning.

Hyllor | Spännande urval online ⇒ Brondsholm.se

11 produkter

Aktiva filter