Lyktor

SKAPA EN TREVLIG MILJÖ MED VACKERT LYSANDE LYKTOR

Finns det något som skapar bättre stämning än levande ljus? Vi njuter av mysiga lyktor under vinterns hemmakvällar, välkomnar våra gäster med dem för att skapa en trevlig stämning och använder dem som ljuskälla utomhus när det börjat skymma under ljumma sommarkvällar. 

 

Brøndsholm har under många år arbetat för att ta fram det perfekta sortimentet av lyktor. Här finns idag stora lyktor samt små lyktor för utomhus- och inomhusbruk, lyktor perfekta för balkongen, för soffgruppen och för belysning i den lummiga trädgården. Välj mellan höga, låga, runda och fyrkantiga modeller i varierande

SKAPA EN TREVLIG MILJÖ MED VACKERT LYSANDE LYKTOR

Finns det något som skapar bättre stämning än levande ljus? Vi njuter av mysiga lyktor under vinterns hemmakvällar, välkomnar våra gäster med dem för att skapa en trevlig stämning och använder dem som ljuskälla utomhus när det börjat skymma under ljumma sommarkvällar. 

 

Brøndsholm har under många år arbetat för att ta fram det perfekta sortimentet av lyktor. Här finns idag stora lyktor samt små lyktor för utomhus- och inomhusbruk, lyktor perfekta för balkongen, för soffgruppen och för belysning i den lummiga trädgården. Välj mellan höga, låga, runda och fyrkantiga modeller i varierande design och färger. Ja, med andra ord modeller för allas tycke, smak och behov. Vi vågar påstå att vi har flertalet modeller på lager som passar in i ditt hem och som lever upp till just dina förväntningar. 

 

DEN PERFEKTA LYKTAN FÖR LÅNGA SOMMARKVÄLLAR

Är du en av dem som älskar att sitta ute så länge som möjligt under härliga sommarkvällar? I så fall tycker vi att du ska införskaffa några fina lyktor som med ett dämpat och levande sken skapar den rätta stämningen till din omgivning. Alla kommer de i olika härliga material. Bland annat har vi varianter i papper och kartong, som är vikbara och kommer i regnbågens alla färger. Att pynta med lyktor utomhus under sommaren är vägen till en mysig uteplats. Vi erbjuder även modeller i naturmaterial med trälameller och upphängningsmöjligheter i rep.

 

Här finns även bambulanternor med hålmönster och runda lyktor tillverkade i sjögräs. Se våra varianter i glas med handtag och de gedigna modellerna tillverkade i stål, järn och andra metaller. Vi erbjuder även små lyktor i grå- och vitmålad metall, metall lanternor med glasinsats i modern eller fransk vingårdsstil men också rustika lanternor i järn med marin design och handtag i rep. Med andra ord finns här ett enormt utbud av lyktor att använda utomhus. 

 

DESIGN, MATERIAL & ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Den klassiska lanternan är vanligtvis utrustad med ett handtag och har oftast ett tak och en liten dörr. Hos Brøndsholm finns allt från stora lyktor till mindre varianter. Många ljuslyktor är mindre och öppnas upptill. Dessa är perfekta för inomhusbruk men går såklart även utmärkt att använda utomhus. Placera tre stycken ihop för ett trevligt resultat eller köp en stor lykta som bidrar till en härlig atmosfär på egen hand. 

 

Våra lyktor är tillverkade i olika material. Förutom klassiska lyktor i glas och metall är våra mer rustika varianter i trä också mycket efterfrågade. Många uppskattar även våra färgstarka varianter i glas, som sprider ett alldeles unikt ljus när de tänds.

 

Beroende på lyktans storlek är olika typer av ljus passande. Dessa kan vara allt från mindre till större värmeljus och blockljus. En modell är också de mer moderna LED-ljusen som lyser under hela kvällen. Se även våra härliga LED-lampor, anpassade för utomhusbruk. 

 

SÅ FÖRGYLLER LYKTAN DIN VARDAG

Det fantastiska med ljuslyktor är att de passar lika bra på sommaren som på vintern. En lykta utomhus kan bidra till en magisk stämning under varma sommarkvällar med kan också ge ett vackert sken längs en gångväg eller på en trappavsats under vinterns mörker. 

 

Använd dessa inomhus för att skapa en avkopplande atmosfär efter en hektisk dag. Oavsett årstid och oavsett var du befinner dig finns det alltid utrymme för ljuslyktor. Häng upp dem i träden i din trädgård, ställ några i en grupp på altanen eller arrangera dem ihop på ett bord. Stora lyktor med handtag är även fina att ställa på en stol eller ett bord och kan lätt bäras med om du ska förflytta dig till en annan plats. Små lyktor i glas går att sprida ut över hela ditt hem och bidrar alltid med ett effektfullt sken. 

 

SKAPA ETT MYSIG HEM TILLSAMMANS MED BRØNDSHOLM

Det är med trevliga detaljer likt kuddar, mattor, lampor och såklart en mängd fina lyktor som du skapar ett mysigt hem att trivas i. Hos oss hittar du interiörer som alla på sitt eget unika vis bidrar till en mysig stämning. Alltid av högsta kvalitet och till ett bra pris. För vidare frågor om produkterna i vårt sortiment kan du alltid kontakta vår kundservice eller ringa oss på 08-44 68 74 45

Läs mer
Lyktor som skapar en trevlig stämning | Brøndsholm

33 produkter

Aktiva filter