Konstgjorda gräsmattor

Fräscha upp din balkong eller uteplats med hjälp av konstgräs

Måhända är du innerst inne inte den storstadsmänniska som du utger dig för att vara utan drömmer om en grön oas mitt i din urbana hemmiljö? Med konstgräs kan du enkelt ge din balkong eller uteplats en look som både är inbjudande och iögonfallande.

 

Kanske är du på jakt efter en klassisk konstgräsmatta som underlag till dina utemöbler? Eller kanske drömmer du om att börja dagen med att sätta trampdynorna på en mjuk matta av mossa? Konstgräs kan också vara ett snyggt och hemtrevligt alternativ till hallens skomatta. Hos oss kan du välja från ett stort utbud av olika typer av

Fräscha upp din balkong eller uteplats med hjälp av konstgräs

Måhända är du innerst inne inte den storstadsmänniska som du utger dig för att vara utan drömmer om en grön oas mitt i din urbana hemmiljö? Med konstgräs kan du enkelt ge din balkong eller uteplats en look som både är inbjudande och iögonfallande.

 

Kanske är du på jakt efter en klassisk konstgräsmatta som underlag till dina utemöbler? Eller kanske drömmer du om att börja dagen med att sätta trampdynorna på en mjuk matta av mossa? Konstgräs kan också vara ett snyggt och hemtrevligt alternativ till hallens skomatta. Hos oss kan du välja från ett stort utbud av olika typer av konstgjort gräs och konstgjorda bladverk.

 

Konstgräs för mässmontrar och butiksinredning

Gräset är inte alltid grönare på andra sidan. Detta blir extra tydligt när det kommer till mäss- och butikslokaler. För att locka fler besökare till din butik eller monter krävs något som gör att du sticker ut. Genom att klä golv och väggar i konstgräs kan du enkelt skapa en spännande grön kontrast till den annars rätt så sterila inomhusmiljön.

 

Plastgräs är mycket slitstarkt samtidigt som det kräver minimal skötsel, vilket gör att det passar perfekt på platser med mycket folk i rörelse. Av samma anledning är konstgräs också populärt vid inredning av kontor inom kreativa branscher som produktionsbolag och reklambyråer. Inte nog med att plastgräset skänker en jordnära atmosfär, den leker dessutom med konceptet ute och inne på ett spännande sätt.

 

Vill du av olika anledningar hålla golvytor fria kan vi erbjuda väggpaneler med bland annat konstgjorda växter och mossbelupen bark.

 

Lättskött konstgräs för inom- och utomhusbruk

Våra konstgräsmattor går att få i en mängd olika färger och storlekar. Oavsett om du är på jakt efter en ljus konstgräsmatta eller en mörk matta av konstgjord buxbom så hittar du garanterat något i vårt utbud som faller dig i smaken.

 

Vårt konstgräs är av högsta kvalitet som tål det hårda, nordiska klimatet. Skötseln du behöver lägga på en utomhusmatta av konstgräs går inte att jämföra med den du behöver lägga på en riktig. Med plastgräs behöver du varken lägga tid på vattning under värmeböljor eller oroa dig för mossangrepp. Flera av våra konstgräsmattor går dessutom att få måttanpassade efter dina behov och önskemål.

 

Konstgjord mossa 

Vill du skapa en äkta skogsstämning på din balkong eller i ditt hem utan att behöva oroa dig för att mossa ska spridas eller torka ut? Då är vårt konstgjorda mossa det perfekta valet för dig! Med konstgjord mossa kan du enkelt skapa en naturlig och vacker miljö där du än önskar, oavsett om det är på balkongen, i vardagsrummet eller på kontoret. Dessutom är det mycket lättskött och kräver ingen vattning eller särskild skötsel, vilket gör det till ett perfekt val för den som önskar enkelhet och lätthet i vardagen. Vi erbjuder olika typer av konstgjort gräs, växter och bladverk för att möta dina behov och önskemål, så tveka inte att kolla in vårt sortiment idag!

 

En del produkter inom kategorin konstgräs är beställningsvaror. Leveranstid ligger på i snitt åtta dagar, men kan variera beroende på tidpunkt och ordervolym.  Vill du ha fler tips och råd på hur du kan använda konstgräs  i din butik eller utställningsmonter är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Du når oss antingen på mail: kundservice@brondsholm.se eller per telefon på 08-44 68 74 45.

 

Besök också gärna vår Trustpilot och läs omdömen från tidigare kunder.

Läs mer
Konstgräs och mossa, mattor & plattor | Stort utbud hos Brøndsholm

3 produkter

Aktiva filter