Fat

FUNKTIONELLA FAT I VACKER DESIGN

På denna sida hittar du vårt noga utvalda sortiment av fat som finns i trä, zink och keramik. Vi har fat i flera olika storlekar, färger och design så det är upp till dig att välja ut de fat som passar bäst till din stil och det ändamål du ska använda fatet till. Under denna kategori hittar du runda kakfat som är tillverkade i en blandning av trä och metall och är speciellt lämpat till servering av tårta och kakor. Dessutom hittar du också enkla och rustika zinkfat som hängs upp i rep, som en ampel, till exempelvis blomsterdekorationer, stearinljus eller förvaring av frukt och grönsaker. Dessa kan monteras i taket eller på en krok som hänger ut från väggen. Dessutom hittar du även runda dekorationsfat med en yta i silvermålat trä i vårt sortiment av fat. Dessa är bra till förvaring av frukt, utställning av blomsterdekorationer och servering av mat- och dryckesvaror.

 

KERAMIKFAT I BRA KVALITET

Förutom trä- och zinkfat har vi naturligtvis också keramikfat som är tillverkade i en väldigt hög kvalitet. Våra keramikfat finns i 2 brunaktiga nyanser: Creme och sand. De är designade med vackra oändlighetsmönster som fängslar ögat. Våra keramikfat kan beställas i en bredd helt upp till en halvmeter, och de är perfekta att använda till skyltning. Faten kan exempelvis användas till säsongspräglade dekorationer med ljus och blommor eller annat fint från naturen så som grankottar och tallgrenar.

 

FAT ELLER BRICKOR?

Är du osäker på om det är ett fat eller en bricka som är den bäst lösningen för dig, så ta även en titt på våra brickor innan du bestämmer dig. Om du letar efter andra interiörer till ditt hem än fat och brickor så kan vi hjälpa dig. På Brondsholm.se har vi ett av Sveriges mest inspirerande urval av inredningsartiklar som garanterat vill ge nytt liv till ditt hem.

Fat | Se närmare på urvalet online ⇒ Brondsholm.se

41 produkter

Aktiva filter