Stora konstgjorda växter och träd

En eller flera konstgjorda växter kan lyfta inredningen i ett rum på många olika sätt. Våra stora konstgjorda växter kommer i olika former, storlekar och färger för att du enkelt ska kunna inreda ditt hem, kontor eller butik med härlig grönska. Placera stora plastväxter på golvet, en bänk eller i fönsterkarmen för att bidra med mer liv till omgivningen.

En av många fördelar med konstgjorda växter är såklart att de inte kräver någon omvårdnad. Slipp oroa dig över att vattna för lite eller för mycket och placera dem var du vill – solljus och temperatur har ingen betydelse. Ställ konstväxter som är stora i direkt solsken eller i halvskugga,

En eller flera konstgjorda växter kan lyfta inredningen i ett rum på många olika sätt. Våra stora konstgjorda växter kommer i olika former, storlekar och färger för att du enkelt ska kunna inreda ditt hem, kontor eller butik med härlig grönska. Placera stora plastväxter på golvet, en bänk eller i fönsterkarmen för att bidra med mer liv till omgivningen.

En av många fördelar med konstgjorda växter är såklart att de inte kräver någon omvårdnad. Slipp oroa dig över att vattna för lite eller för mycket och placera dem var du vill – solljus och temperatur har ingen betydelse. Ställ konstväxter som är stora i direkt solsken eller i halvskugga, låt dem stå där det finns plats. Torka av dem med en fuktig trasa någon gång då och då för att hålla dem i gott skick. Det bästa är såklart att dina stora konstgjorda växter aldrig kommer vissna.

 

VILKEN TYP AV KONSTGJORD VÄXT VILL DU HA?

Hos Brøndsholm hittar du flera typer av stora konstgjorda växter. Vi har exempelvis träd som är mycket fina att placera på golvet i hörnet av ett rum eller på en uteplats. olivträdetkrotonträdet och fikonträdet – alla står de i kruka och kan placeras var du än önskar.

 

Förutom träd har vi även mer exotiska växter som bambukaktus och agaveväxt. Samtliga växter är tillverkade av så pass hög kvalité att de lätt förväxlas med verkliga. Med en stor konstgjord växt från Brøndsholm skapar du en grön, fräsch och hemtrevlig miljö att trivas i. Därför passar dessa även perfekt på kontoret eller i butiken när du vill piffa till en annars ganska enformig miljö.

 

KONSTGJORDA TRÄD I OLIKA STORLEKAR

Våra växter och träd kommer i flera olika storlekar. Letar du efter en stor konstgjord växt som tar plats på bredden eller på höjden? Är du ute efter en hög växt kanske du vill kolla in vår benjaminfikus med en höjd på 140 cm. Detta är en mycket vacker och verklighetstrogen fikus som gör sig mycket bra både hemma och på kontoret.

 

Vår monsteraväxt är ett mycket populärt alternativ brand våra stora konstväxter. Denna är utmärkt att placera på golvet – kombinera med andra konstgjorda växter eller låt monsteran ta plats på egen hand. Du vet väl att du även kan införskaffa en mängd snygga krukor från Brøndsholm att placera dina stora konstgjorda växter i. Välj och vraka bland vårt breda sortiment och hitta just dina favoriter.

 

HANDLA STORA KONSTGJORDA VÄXTER OCH TRÄD HOS OSS

Hos oss på Brøndsholm väljder du dina favoriter från ett stort utbud av stora konstgjorda växter. Här hittar du såklart även en mängd andra plastväxter att dekorera med hemma eller på kontoret. Se exempelvis hängande växterblommor och mindre växter i krukor. Kombinera med snygga vaser och krukor och pynta sedan med kuddar, mattor och gardiner. Vi hjälper dig skapa rum att trivas i. För vidare frågor om produkterna i vårt sortiment kan du alltid kontakta vår kundservice eller ringa oss på 08-44 68 74 45.

Läs mer
Stora konstgjorda växter

23 produkter

Aktiva filter