Inreda med växter

- Categories : Default

Få inspiration till hur du kan inreda ditt hem med växter här.

Med vårt urval av realistiskt konstgjorda växter kan du ta in naturen i ditt hem - utan krångel med underhåll. Med konstgjorda växter får du friheten att inreda vilket rum som helst – utan att behöva tänka på ljusförhållanden och bevattningsbehov.

Utforska vårt stora utbud av konstgjorda växter här

1. Använd utrymmet och skapa dimensioner med växterna

Experimentera med höjder och positioner på de konstgjorda växterna för att skapa variation i rummet. Du kan placera de större växterna som fikonträd, ormbunkar eller monstera i hemmets hörn, på piedestaler eller växtställningar, som skapar en ny dynamik för rummet – och mindre växter som suckulenter kan pryda fönsterbrädor, hyllor och brickor för att skapa lek i rummet.

Du kan också integrera växterna på andra unika sätt. Till exempel korgar med blommor som hängande växter över matbordet – eller en grön växtvägg av suckulenter.

 

2. Lek med krukor och burkar

Ge dina växter en konstnärlig och personlig touch genom att leka med olika krukor och burkar. Keramiska krukor i levande färger eller mönster kan ge en extra touch av elegans och personlighet.

Du kan också välja burkar i råbetong eller kombinerade med trä. Du kan mixa och matcha olika stilar för att skapa en personlig och unik inredning. Det kommer att ta det gröna utseendet till nya höjder.

 

3. Skapa en grön oas

Skapa mysiga oaser inomhus med växterna. Skapa en mysig hörna i vardagsrummet eller sovrummet med gröna växter, mjuka kuddar och bekväma stolar för att skapa en perfekt oas för avkoppling och lugn.

Du kan också använda dig av hängande ljusslingor eller lyktor, vilket understryker den mysiga atmosfären. Bland annat kan man placera små plantor på brickor och fat där man också kan ta en kopp kaffe under en avkopplande stund.

Du kan komplettera din inredning genom att kombinera våra konstgjorda växter med vårt utbud av andra saker på heminredning.