Konstgjorda granslingor

Hos oss hittar du ett stort urval av konstgjorda granrankor. På det sättet kan du enkelt pynta din butik eller ditt hem utan att få granbarr överallt.

Hos Brøndsholm har vi lagt vikt på att ha många olika typer och kvaliteter av konstgjorda granrankor så att det finns något för alla smaker och något som passar in i varje butik eller vardagsrum oavsett budget. Du kan därför både få helt neutrala granrankor, som det bara är gran på, och få granrankor som är pyntade med julkulor. Du kan därmed välja en mer simpel look eller få en look med traditionellt pynt på. Du kan naturligtvis även välja att själv dekorera granrankorna med kulor, band och

Hos oss hittar du ett stort urval av konstgjorda granrankor. På det sättet kan du enkelt pynta din butik eller ditt hem utan att få granbarr överallt.

Hos Brøndsholm har vi lagt vikt på att ha många olika typer och kvaliteter av konstgjorda granrankor så att det finns något för alla smaker och något som passar in i varje butik eller vardagsrum oavsett budget. Du kan därför både få helt neutrala granrankor, som det bara är gran på, och få granrankor som är pyntade med julkulor. Du kan därmed välja en mer simpel look eller få en look med traditionellt pynt på. Du kan naturligtvis även välja att själv dekorera granrankorna med kulor, band och ljus.

 

PYNTADE GRANSLINGOR SOM PASSAR TILL DITT PROJEKT

Vi har ett stort urval av färdigpyntade granrankor med julkulor i till exempel guld och rött. Vi lägger stor vikt på att ha ett stort urval så att du som butiksägare har många olika att välja mellan. Genom att byat ut kulorna till nyårspynt har du slingor som är lika relevanta in i januari. Om du önskar en färg som du inte kan hitta här på hemsidan är du alltid välkommen till att kontakta oss så kan vi ordna varuprover till dig.

 

KONSTGJORDA GRANRANKOR I BRANDHÄMMANDE PLAST

Alla våra granrankor är tillverkade av plast. Många av dem är tillverkade av en plast som inte kan brinna så lätt. Det ger dig en större säkerhet. Brandhämmande plast kan inte brinna. Om det kommer i kontakt med eld eller hög värme kommer det istället att smälta.

 

SPARA TID MED KONSTGJORDA GRANRANKOR

Det kan vara besvärligt att ha äkta granris hängande i taket och därför är konstgjorda granrankor en riktigt bra lösning när man har en butik. Man behöver inte dammsuga upp granbarr. Samtidigt har man också hela tiden julpyntet klart. När julen närmar sig är det därför snabbt och enkelt att ta fram sina grandekorationer från förrådet och sätta upp dem igen. Så är din butik klar till julhandeln. Granrankor håller flera år, de vissnar inte och bevarar färgen.

Läs mer
Granslingor utan ljus | Hos oss finner du allt till julen | Brøndsholm

7 produkter

Aktiva filter