Krukor

Krukor till alla dina växter

I vårt breda sortiment av krukor finner du lösningar till alla dina växter. Oavsett om du har stora växter eller träd som behöver en kruka som ger dem rättvisa, eller enbart behöver en kruka att sätta kökets örter i, så hittar du det här. En del krukor passar bra att stå ute i regn och rusk och en del kommer i stilsäkert tyg för vardagsrummet. På Brøndsholm finner du krukor i många olika material så att det finns någon för alla typer av rum och blommor. Krukor i trä, sten, tyg och sjögräs är bara några exempel. 

Terrakottakrukor och vaser 

Terrakotta är ett vackert material som är ett klassiskt val för krukor och vaser. Terrakottakrukor blir enkelt en vacker inredningsdetalj som gör sig lika bra inomhus som ute på verandan. På Bøndsholm finner du ett flertal krukor i detta material. Även vaser i terrakotta ger en väldigt lyxig känsla och är perfekt att sätta ett par snittblommor eller kvistar i. Flera av våra terrakottakrukor är handmålade i Portugal. 

Inred med krukväxter 

Blommor och växter är fantastiska inredningsdetaljer som har blivit mycket populära under de senaste åren. Det gör krukornas uppgift till en viktig sådan. En del krukor kan ses som möbler, både på grund av deras storlekar men även utseende. Att använda sig av ett par krukor som lyfts upp från marken av träben är inte bara snällt mot ditt golv utan även en detalj som ger extra fokus till de växter du placerar i dem. Genom att sätta upp krukor med väggfäste där du kan sätta kökets örter i, får du genast en grönare känsla i köket. Växterna behöver inte heller enbart sitta på mark och bord utan med hjälp av hängande krukor får du växter som hänger ner från tak och hyllor. Dessa finner du i både trä och sjögräs

Krukor | Se vårt stora urval ⇒ Brondsholm.se

86 produkter

Aktiva filter