KRUKOR FÖR ALLA DINA VÄXTER 

Bland vårt breda sortiment finns krukor som passar ditt hems olika utrymmen och alla typer av växter. Här finns små krukor som elegant pryder dina bord, dina fönster eller dina hyllor. Men också en stor mängd större krukor för utomhus- och inomhusbruk. Förutom den klassiska krukan erbjuds även hängande krukor för fönster och balkong samt dyra och billiga krukor. Med andra ord har Brøndsholm något för alla, oavsett tycke och smak. 

På Brøndsholm vet vi att val av kruka alltid ska grunda sig i vilken typ av växt som du ska plantera eller sätta i den. Viktigt är också att olika växter behöver olika mycket ljus. Vissa föredrar att bo trångt,

Bland vårt breda sortiment finns krukor som passar ditt hems olika utrymmen och alla typer av växter. Här finns små krukor som elegant pryder dina bord, dina fönster eller dina hyllor. Men också en stor mängd större krukor för utomhus- och inomhusbruk. Förutom den klassiska krukan erbjuds även hängande krukor för fönster och balkong samt dyra och billiga krukor. Med andra ord har Brøndsholm något för alla, oavsett tycke och smak. 

På Brøndsholm vet vi att val av kruka alltid ska grunda sig i vilken typ av växt som du ska plantera eller sätta i den. Viktigt är också att olika växter behöver olika mycket ljus. Vissa föredrar att bo trångt, medan andra kräver mer utrymme för att växa. När du väljer kruka ska du alltid se till så att växtens rötter får plats med någon centimeter till godo. 

 

En stor kruka utomhus eller inomhus placeras med fördel på golvet vid större avlastningsytor, medan små och medelstora kan ställas på vilken yta du än önskar i ditt hem. 

 

UTOMHUSKRUKOR FÖR DIN ALTAN, BALKONG ELLER TRÄDGÅRD

Brøndsholm erbjuder en mängd små och stora krukor att ha utomhus. Att pynta din altan, trädgård eller balkong med härlig grönska i en vacker kruka är den bästa vägen till en trevlig uteplats. Placera pampiga växter i en stor kruka utomhus eller sätt ihop ett flertal mindre krukor för ett kreativt arrangemang. Tack vare vårt breda sortiment kan du hitta krukor som passar alla miljöer och växter, men också olika väder. Vissa klarar av att stå ute i regn och rusk medan andra är gjorda i ett känsligare material. Även dessa kan placeras utomhus, men måste då tas in under nätter och när det finns risk för dåligt väder.

 

Välj mellan utomhuskrukor i trä, sten och sjögräs, bland många fler material. Vi har även stora krukor i zink som är perfekta att plantera en variation av blommor i. Men också trevliga korgar med hängen för plantering av växter på balkong. I vårt sortiment finns ett flertal hängande krukor för utomhusbruk. Med andra ord är det bara att välja och vraka bland vårt breda utbud av utekrukor.

 

INRED MED KRUKVÄXTER INOMHUS

Blommor och växter utgör fantastiska inredningsdetaljer och rätt val av kruka är en mycket viktig komponent. Vissa modeller är så pass stora att de mer bör ses som en möbel. Se bland annat vårt utbud av krukor med träben. Dessa ger en mycket snygg touch till den övriga interiören och fokus hamnar på den växt som fått äran att pryda krukan. Med krukor som går att fästa på väggen kan du skapa en grön och mer naturnära känsla till ditt hem på ett kick. Att placera dessa i köket med diverse örter i är ett mycket effektivt inredningsknep. Hos oss hittar du även flertalet hängande krukor. Dessa gör det möjligt för dina växter att hänga ner från tak eller hyllor. Välj mellan varianter i korg, keramik eller läder. Pynta med en hängande kruka i ditt fönster eller på din inglasade balkong. 

 

Terrakottakrukor och vaser 

Terrakotta är ett vackert material som är ett klassiskt val för krukor och vaser. Terrakottakrukor blir enkelt en vacker inredningsdetalj som gör sig lika bra inomhus som ute på verandan. På Brøndsholm finner du ett flertal krukor i detta material. Även vaser i terrakotta ger en väldigt lyxig känsla och är perfekt att sätta ett par snittblommor eller kvistar i. Flera av våra terrakottakrukor är handmålade i Portugal. 

 

VILKEN KRUKA PASSAR I MITT HEM?

Hos Brøndsholm hittar du mängder av krukor, men också växter och blommor för hemmets alla rum. Oavsett vad dina personliga preferenser är fyller en krukväxt alltid ett rum med liv. Med den rätta krukan kan du bidra med önskad atmosfär till din bostad. Dock är det alltid viktigt att välja en kruka som passar den växt som ska placeras i den. 

 

En växt med större rotsystem mår som allra bäst i en hög eller stor kuka. Vissa växter trivs i intensivt solljus och kan därför placeras i stora krukor, men också i varianter på fot eller på en piedestal. En ampel eller väggkruka fungerar som en utmärkt lösning i ett hem eller ett rum med begränsat utrymme. 

 

UNIK INREDNING FÖR HEMMET HOS BRØNDSHOLM

Oavsett vad du söker för interiörer till hemmet så har vi garanterat något som passar din stil och dina behov på Brondsholm.se. Vi är måna om att alltid erbjuda dig produkter av hög kvalitet till ett bra pris. Köp din kruka, kudde, matta, bricka eller ljusstake redan idag och skapa tillsammans med oss ett hem att trivas i. För vidare frågor om produkterna i vårt sortiment kan du alltid kontakta vår kundservice eller ringa oss på 08-44 68 74 45.

Läs mer
Krukor | Se vårt stora urval ⇒ Brondsholm.se

61 produkter

Aktiva filter