Konstgjorda växter

Visst kanske de konstgjorda växterna inte doftar lika gott som de levande men de är minst lika vackra att se på. Konstväxter och plastblommor passar perfekt för dem som inte har tid eller lust att sköta om sina växter men som ändå gärna vill ha ett grönt hem. På Brøndsholm finner du både mindre växter till fönsterkarmen, men även större växter som enkelt kan förvandla känslan i ett...

Visst kanske de konstgjorda växterna inte doftar lika gott som de levande men de är minst lika vackra att se på. Konstväxter och plastblommor passar perfekt för dem som inte har tid eller lust att sköta om sina växter men som ändå gärna vill ha ett grönt hem. På Brøndsholm finner du både mindre växter till fönsterkarmen, men även större växter som enkelt kan förvandla känslan i ett helt rum eller trädgård.

Vårt utbud av konstgjorda växter

Idag finns det mängder av vackra krukväxter online. I Brøndsholms breda sortiment av konstväxter finner du allt mellan mindre gröna växter till större för hem eller butik. Sortimentet innehåller en mängd olika växtarter som kaktusar i alla möjliga storlekar och vackra monstera växter. Vi erbjuder också massvis med buxbomsbollar som kan förvandla trädgården eller entrén till huset till en extra inbjudande allé. Dekorera med murgröna i plast eller välj mellan mängder av hängväxter. Hos oss hittar du massvis av växter som passar perfekt på fönsterkarmen, i både kök och sovrum.

 

Konstväxter till trädgård och balkong

Det är många som glömmer att plastväxter gör sig minst lika bra utomhus som inomhus. Det innebär att du kan klä din veranda med växtarter som kanske annars inte hade överlevt i klimatet du bor i. Det kan vara svårt för en del utomhusväxter att överleva det skiftande klimat i Skandinavien men med konstgjorda växter behöver du aldrig oroa dig för det. Vi gör det möjligt för dig att ha grönskande och vackert trimmade buxbomar året om. Med hjälp av vårt breda stora sortimentet av verklighetstrogna, gröna konstgjorda växter är möjligheterna för din trädgård oändliga. Är du på jakt efter växter till butiken eller caféet? Med hjälp av våra buxbomar och citronträd kan du snabbt och enkelt skapa en lyxigare och grönare känsla.

 

Fördelar med plastväxter

Det finns många fördelar med konstgjorda växter och plastblommor. Först och främst så är de skötselfria och allergivänliga. De är även lika vackra som levande växter och de allra flesta ser idag ingen skillnad mellan dem. Det är ingen hemlighet att växter fungerar som ett riktigt bra inredningsknep, växter får ytor att uppfattas som mer behagliga och hemtrevliga. Glöm inte att konstgjorda växter är också ett perfekt alternativ till levande växter i butiker, på kontoret eller i sommarstugan där det är extra svårt att sköta om de levande växterna. Då dina konstgjorda växter aldrig vissnar eller dör, slipper du de extra utgifterna av att köpa nya växter hela tiden.

Här har vi skrivit lite mer om just konstgjorda växter.

Läs mer
Konstgjorda växter | Stort urval av konstgjorda gröna krukväxter

112 produkter

Aktiva filter