Konstgjord bröd och mejeri

I ett bageri har man typisk äkta varor att visa fram men om du vill ha en utställning i din butik som kan hålla lite längre än den i bageriet, kan du med fördel köpa konstgjort bröd eller konstgjorda mejeriprodukter.

Produkterna är tillverkade i hållbara material och det är inte sparat på detaljerna. Till exempel på osten som kan köpas med hål i och där man har sett till att skorpan ser tjockare ut. Det är också i våra urval av muffins, som är pudrade med socker och där man kan se små bitar av bär i dem. Det är tänkt på alla detaljer, när det kommer till att få det konstgjorda brödet och konstgjorda mejeriprodukterna till att se trovärdiga

I ett bageri har man typisk äkta varor att visa fram men om du vill ha en utställning i din butik som kan hålla lite längre än den i bageriet, kan du med fördel köpa konstgjort bröd eller konstgjorda mejeriprodukter.

Produkterna är tillverkade i hållbara material och det är inte sparat på detaljerna. Till exempel på osten som kan köpas med hål i och där man har sett till att skorpan ser tjockare ut. Det är också i våra urval av muffins, som är pudrade med socker och där man kan se små bitar av bär i dem. Det är tänkt på alla detaljer, när det kommer till att få det konstgjorda brödet och konstgjorda mejeriprodukterna till att se trovärdiga ut.

 

Om du har en butik som säljer bageri- eller mejeri-relaterade produkter som t.ex. köksredskap, kan konstgjort bröd och mejerivaror vara med till att locka till flera kunder och ge dina produkter den rätta kontext. Många rekvisita avdelningar på teatern använder också konstgjorda attrapper av olika matvaror i deras teaterpjäser.

 

ALLT INOM KONSTGJORDA MATVAROR TILL FRUKOSTBORDET

Förutom bröd och mejeriprodukter hittar du i denna kategori även olika konstgjorda ägg – både hönsägg, gåsägg och tofsvipeägg samt konstgjorda söta saker så som munkar, muffins, våfflor och småkakor. Allt det som det ska till för att få ett uppdukat frukostbord att se gott och inbjudande ut.

 

Ta en titt i sortimentet nedanför och se vårt aptitretande sortiment med konstgjort formbröd, toast, bagels, baguetter, croissanter och kringlor samt blandade konstgjorda ostar och ägg. Kom ihåg att vi också har kategorier med konstgjort godis och tårta samt konstgjort kött, frukt och grönsaker för att skapa det kompletta matutbudet.

 

Saknar du information eller en specifik produkt är du välkommen till att kontakta vår kundservice på tel. 08-44 68 74 45, vardagar från kl. 08.00-16.00 (Fredag kl. 08.00-15.00). Vi sitter redo för att hjälpa dig.

Läs mer
Konstgjort bröd och mejeriprodukter i plast ⇒ Köp online här!

27 produkter

Aktiva filter