Nyårsdekorationer & nyårspynt

Denna nyårsafton blir inte som våra tidigare år. I år följer vi restriktionerna kring Corona, vilket även innebär att vi behöver handla mer online. Därför ser vi till att ha ett stort utbut av nyårspynt online.

Nyårsdekorationer är precis lika uppskattat på festen, som på kontoret och i affärer. Om du har tänkt pynta butiken efter årets festligaste högtid så gör du det enkelt genom att satsa på glitter i stora mängder. Att klä skyltfönster med silver och guldfärgade girlanger ger stor effekt och ger en välkomnande känsla för kunden. Konfetti i glitter eller stjarnkonfetti passar perfekt till att strö ut över disken eller tomma bordsytor.

Denna nyårsafton blir inte som våra tidigare år. I år följer vi restriktionerna kring Corona, vilket även innebär att vi behöver handla mer online. Därför ser vi till att ha ett stort utbut av nyårspynt online.

Nyårsdekorationer är precis lika uppskattat på festen, som på kontoret och i affärer. Om du har tänkt pynta butiken efter årets festligaste högtid så gör du det enkelt genom att satsa på glitter i stora mängder. Att klä skyltfönster med silver och guldfärgade girlanger ger stor effekt och ger en välkomnande känsla för kunden. Konfetti i glitter eller stjarnkonfetti passar perfekt till att strö ut över disken eller tomma bordsytor. Har ni ett nyårserbjudande så kommunicerar ni det enkelt genom att dekorera lite extra. Kanske skall ni sätta ett leende på kundens läppar genom att låta personalen bära glittriga hattar dagarna innan nyårsafton? 

 

FIXA FESTEN MED NYÅRSPYNT 

Har du bjudit in till fest med glada och förväntansfulla gäster så är nyårsfest dekorationer ett viktigt stämningshöjande inslag. En festlig dukning gör stor skillnad och är enkel att få till. Dekorera delar av bordet med ströglitter och stjärnkonfetti. Låt silvriga glittergirlanger hänga ner från lampor eller längs dörröppningar. För extra festlig stämning kan du placera en glittrig nyårshatt på gästens tallrik, vilket garanterat bidrar till skratt bland vännerna. Kanske skall gästerna även få varsitt serpentinspray att fira in tolvslaget med? Att arrangera en festen på nyårsafton kan vara en krävande uppgift och det kan vaar svårt att pynta rätt till denna högtid. Därför kan du göra det enkelt för dig genom att beställa ett nyårspaket och få en festlig dukning på nolltid. 

 

Tips för lyckad nyårsdekoration på nyårsfesten: 

- Satsa på dukningen. Nyårsmiddagen brukar bli en lång sittning vilket innebär att gästerna är placerade vid bordet under en lång tid. Fokusera därför på platsen gästerna ser mest - bordet. 
- Glitterstjärnor gör snabbt, stor skillnad på bordet genom att strösslas ut mellan tallrikar och glas. 
- Satsa på ett knytis! Ofta vill gästerna mer än gärna vara involverade och stå för en av rätterna på menyn. Detta minskar stressen kring förberedelser för dig som värd.
- Dekorationerna är det som får nyårsfesten att skilja sig från de andra festerna. Satsa på girlanger och konfetti i mängder!

Läs mer
Nyårspynt - Brondsholm har allt du behöver inför nyårsfest!

24 produkter

Aktiva filter