Brickor

DEKORATIVA BRICKOR TILL ALLA ÄNDAMÅL

På denna sida hittar du inga tråkiga och traditionella brickor. Däremot hittar du unika brickor i design där man har tänkt utanför boxen. Exempelvis bjuder vårt inspirerande urval på mosaikunderlag i bark, runda dekorationsbrickor i silvermålat trä, zinkbrickor med handtag i samma material eller rep och zinkbrickor som hängs upp med rep och som kan monteras i taket eller på en krok som hänger ut från väggen.

 

Även om våra brickor finns i ett antal storlekar, modeller, färger och design har de alla två saker gemensamt. För det första säljer vi dem till ytterst fördelaktiga priser, och för det andra tjänar de både ett praktiskt och ett dekorativt syfte. Medans brickor är designade för att transportera exempelvis matvaror från ett ställe till ett annat kan de också användas till utställning av matprodukter som exempelvis fina oljor och kryddor eller till dekoration i kombination av växter och ljusstakar eller liknande.

 

BRICKOR AV ALLA TYPER

Några av våra brickor säljs i set. Om du föredrar att köpa flera brickor i samma design men i olika storlekar så är ett set det upplagda valet för dig. Kategorin brickor innehåller inte bara traditionella brickor. Förutom brickor kan du på denna sida också hitta olika kak-och tårtfat tillverkade i en blandning av trä och metall, bestickhållare i zink med fina illustrationer av knivar, gafflar och skedar samt stegar till dina blommor och brickbord producerade i en blandning av sandsten och teakträ.

 

BRØNDSHOLM A/S HAR ALLT INOM INTERIÖRER TILL HEMMET

Oavsett vad du söker för interiörer till hemmet har vi garanterat något som passar till din stil och dina behov på Brondsholm.se. Behöver du exempelvis textiler till hemmet har vi ett stort och mjukt urval av dessa som bjuder på allt från kuddar och mattor till dynor och plädar. Utöver detta har vi också flera prydnadssaker än du kan räkna till, här hittar du bland annat krukor, brickor och ljusstakar.

Brickor | Handla även baljor och kakfat m.m. ⇒ Brondsholm.se

37 produkter

Aktiva filter