Brickor och träfat

Brickor och träfat kan användas till mycket mer än att ta av bord eller servera mat. De kan även användas till t.ex. att montera ihop badrumsartiklar på ett snyggt sätt. Eller så kan du dekorera olika prydnadsföremål och använda brickan eller träfatet som en del av en dekoration. Som butiksägare är brickor också oerhört lämpliga som produktpresentation och de gör det lättare att hålla koll på din heminredning.

 

Möjligheterna är många! Och på Brøndsholm har vi ett brett utbud av vackra och funktionella brickor och trätunnor i olika former, färger och material. Därför är du garanterad något som passar din smak och inredning hos

Brickor och träfat kan användas till mycket mer än att ta av bord eller servera mat. De kan även användas till t.ex. att montera ihop badrumsartiklar på ett snyggt sätt. Eller så kan du dekorera olika prydnadsföremål och använda brickan eller träfatet som en del av en dekoration. Som butiksägare är brickor också oerhört lämpliga som produktpresentation och de gör det lättare att hålla koll på din heminredning.

 

Möjligheterna är många! Och på Brøndsholm har vi ett brett utbud av vackra och funktionella brickor och trätunnor i olika former, färger och material. Därför är du garanterad något som passar din smak och inredning hos oss!

 

Brickor för servering, dekoration och förvaring

Vårt stora utbud av unika och estetiska brickor kan användas till många saker. Du kan t.ex. gör plats för kaffe och koppar när du behöver servera gäster på ett stilfullt sätt. Eller så kan du använda dem som en del av inredningen.

 

Oavsett om det är för att förvara olika saker på ett chic sätt, eller att det bara ska vara en fin del av din inredning, så har vi en bricka eller ett träfat som kan bryta uttrycket i ditt hem.

 

I vardagsrummet kan du till exempel ställa ljus eller andra dekorativa element på ett träfat. Och en bricka kan också enkelt ersätta en skål på soffan eller matbordet. Eller så kan du använda dem att ha dina smycken i.

 

Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur du använder brickor eller träfat som en uttrycksfull liten detalj i inredningen. Eller så kan du bara använda dem för att servera utsökt mat och dryck.

 

Vackra träfat för servering och dekoration

De olika vackra träfaten du hittar på denna sida kan användas till flera olika saker.

 

Du kan välja att använda den uteslutande som dekoration för ditt vardagsrum eller soffbord, men den tjänar också funktionella syften.

 

Du kan också enkelt använda den för funktionella ändamål. Om du t.ex. kommer att servera frukost på sängen till någon du bryr dig om är det självklart att använda ett vackert träfat för ändamålet.

 

Behöver du några dekorativa föremål att lägga i din bricka?

I så fall kan du t.ex. använd sjöborreskal i din bricka eller på ett träfat som en vacker liten dekoration i sig. Dessutom har vi även ett brett utbud av andra prydnadsföremål.

 

Om du letar efter annan inredning till ditt hem än detta, så kan vi locka dig att ta en titt på vårt inspirerande utbud av små bord och hyllor, som du även bekvämt kan placera dina brickor och träfat på.

 

Var kreativ med våra stora och runda trätunnor

I vårt urval kan du hitta många stora och runda trätunnor, som inbjuder till kreativa lösningar. De stora runda faten kan användas på oändligt många sätt i inredningen och ger dig därmed en mängd spännande möjligheter.

 

Du kan t.ex. välj att använda dem som fruktfat, men du kan också välja att använda fatet som bas för en konstgjord växt eller blomma.

 

Möjligheterna är många och det är nästan bara du själv som sätter gränserna.

 

Vad säger kunderna om oss?

Våra kunder har gett oss ett betyg på 4,5 på Trustpilot! Värderingar som kvalitet, trovärdighet, god kundservice och vänlighet är värderingar som vi ständigt strävar efter att leva upp till. Vi värdesätter därför mycket när du som kund ger oss feedback – ris som beröm – så vi ständigt kan vara i dialog med våra kunder om vår servicenivå.

 

Köp brickor och träfat på Brøndsholm

Är du redo att beställa en vacker och dekorativ bricka eller träfat? Få dina nya brickor och träfat levererade snabbt hos Brøndsholm. Vi levererar inom 2-3 dagar och om du oväntat ångrar ditt köp har du 14 dagars ångerrätt där du kan få din vara returnerad.

 

Följ oss på våra sociala medier

Följ oss på Facebook och Instagram. Vi ser fram emot att handla med dig!

Läs mer
Brickor | Handla även baljor och kakfat m.m. ⇒ Brondsholm.se

21 produkter

Aktiva filter