Brickor

SNYGGA BRICKOR FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Önskar du köpa snygga och unika brickor för alla tillfällen har du kommit rätt. Brøndsholm erbjuder nämligen brickor i en mängd olika former, storlekar, material och färger. Med en fin bricka är du väl rustad inför alla stunder i din vardag som kan tänkas uppstå - frukost på sängen, tårtkalaset eller charkbjudningen. 

Välj mellan rostfria brickor, träbrickor, plastbrickor eller varianter med härliga färger och motiv. Kanske önskar du införskaffa flera små brickor att lägga upp olika tapas på, en rund bricka som serveringsfat eller avlånga att rada upp godsaker på. Oavsett vilket så har vi brickan för dig. 

Våra brickor kommer i ett stort antal storlekar, modeller, färger och designer. Dock har de alla två saker gemensamt. För det första hittar du hos Brøndsholm modeller till ytterst fördelaktiga priser. För det andra tjänar de alla ett både praktiskt och dekorativt syfte. En bricka behöver inte enbart användas för att bära matvaror från ett ställe till ett annat, utan kan också användas för presentation av matvaror likt oljor och kryddor eller som en dekoration i kombination med växter, ljusstakar och andra prydnadssaker. 

BRICKOR SOM BIDRAR TILL GEMENSKAP OCH HÄRLIGA MINNEN

Fina brickor är ofta tätt förknippade med härliga minnen. Att köpa en ny bricka är därför aldrig en dålig idé. Frukost på sängen när någon i familjen fyller år, en mysig fika i mormors trädgård under körsbärsträdet eller den lyxiga ost och charkbrickan under trevliga hemmakvällar med nära och kära. På denna placeras god mat och dryck och den bärs alltid till en plats för att förgylla med sin närvaro. Kanske älskar du frukost på sängen och önskar en stor bricka i plast eller rostfritt att placera på täcket. Vi har även brickor med kanter för extra stabilitet på ostadiga ytor. 

Brøndsholm erbjuder även flera varianter vilka fungerar utmärkt som en stilig bordstablett. Använd dessa för att smidigt duka av bordet efter en middag. Se exempelvis detta runda metallfat som fungerar lika väl som en bricka som ett uppläggningsfat eller bordstablett. Med en rund bricka på ett bord eller en bänk, prydd med andra härliga föremål, tillför du en snygg inredningsdetalj till ditt hem. 

Med vårt noga utvalda utbud av snygga brickor hittar du enkelt en variant som passar dina behov och önskemål perfekt. För vidare frågor om våra brickor eller övriga produkter i vårt sortiment kan du alltid kontakta vår kundservice eller ringa oss på 08-44 68 74 45.  

BRICKAN - DIN BÄSTA VÄN I KÖKET

Använd brickan som ett praktiskt redskap i köket. Ta hjälp av brickan för att förflytta matvaror, glas och porslin till olika delar av hemmet eller som ett redskap när du dukar bordet. En rund bricka passar utmärkt att stapla tallrikar på och en större bricka med kanter kan vara passande när du ska förflytta små föremål som lätt åker runt. 

En bricka fungerar även utmärkt att dekorera med, till exempel på väggen eller köksbänken. Se vårt utbud av allt från ordentliga serveringsbrickor till små brickor i plast. 

Vilken typ av bricka du ska köpa beror såklart helt på vad du ska använda den till. En del brickor är även mer slittåliga än andra. Planerar du att att bära tunga saker kan en bricka med handtag komma väl till pass. Ska du bära fyllda kaffekoppar så kan en svart bricka som döljer fläckar eller en plastbricka vara de bästa alternativen. Just val av material är ofta avgörande när det kommer till köp av bricka. 

BRØNDSHOLM HAR ALLT FÖR DEKORATION AV DITT KÖK 

Oavsett vad du söker för interiörer till hemmet har vi garanterat något som passar din stil och dina behov. Här hittar du mängder av redskap för servering men också snygg dekoration för kökets alla hörn. Bland dessa fat och flaskor, vilka fungerar både som ett praktiskt redskap, som förvaring, men också som en snygg inredningsdetalj. Utöver detta erbjuder vi även en mängd andra prydnadssaker. Bland annat krukor, ljusstakar och fat. För vidare frågor om produkterna i vårt sortiment kan du alltid kontakta vår kundservice eller ringa oss på 08-44 68 74 45
Brickor | Handla även baljor och kakfat m.m. ⇒ Brondsholm.se

25 produkter

Aktiva filter