Små bord

STORT URVAL AV SMÅBORD OCH SIDOBORD 

Bordet är rummets naturliga samlingspunkt och centrum. Det är oftast en mycket viktig möbel som all övrig inredning behöver anpassa sig efter. Därför är också mindre sidobord en mycket smidig detalj att inreda med. Sideboards fungerar dels som en funktionell möbel och avställningsyta men också som ett snyggt tillägg till rummets övriga inredning. 

Hos Brøndsholm hittar du också ett brett urval av småbord. Köp allt från utställningsbord på hjul, hopfällbara bord och sidobord i trä, samt mer avlånga eller runda sidobord. Se även våra snygga brickbord i en kombination av teakträ och sandsten. Våra bord

STORT URVAL AV SMÅBORD OCH SIDOBORD 

Bordet är rummets naturliga samlingspunkt och centrum. Det är oftast en mycket viktig möbel som all övrig inredning behöver anpassa sig efter. Därför är också mindre sidobord en mycket smidig detalj att inreda med. Sideboards fungerar dels som en funktionell möbel och avställningsyta men också som ett snyggt tillägg till rummets övriga inredning. 

Hos Brøndsholm hittar du också ett brett urval av småbord. Köp allt från utställningsbord på hjul, hopfällbara bord och sidobord i trä, samt mer avlånga eller runda sidobord. Se även våra snygga brickbord i en kombination av teakträ och sandsten. Våra bord kommer i flera olika prisklasser, allt för att passa just dina önskemål och budget. 

FLERTALET BORD I STILREN DESIGN 

Bordet, och inte minst sidobordet, är en möbel med otaliga användningsområden. Hos Brøndsholm hittar du allt från vanliga småbord, till ett litet bord i bambu, metall och trä, bland många fler material. Samtliga modeller passar utmärkt att använda i vardagsrummet som tv-bord och kan elegant matchas med en snygg fåtölj eller läslampa. Våra småbord kan även användas som en smidig avställningsyta i köket eller på badrummet. Placera ett runt bord i rotting vid sängen som sängbord eller använda vårt old school-bord i två etapper som ett praktiskt soffbord. 

Vill du åt en minimalistisk stil finns hos oss ett flertal varianter att välja mellan. Vårt exklusiva sidobord i metall passar de flesta hem. Placera detta som en snygg inredningsdetalj i hörnet av ett rum eller använd som ett unikt tv-bord. Locket på bordet kan även lyftas av och insidan bjuder på goda förvaringsmöjligheter. 

Kolla igenom vårt breda sortiment redan idag och föreställ dig hur du skulle kunna inreda med våra många sidobord i ditt hem. När du hittat en eller flera produkter som passar dina önskemål är det bara att beställa hem och börja inreda.  

RUSTIKA OCH ROMANTISKA SIDOBORD I TRÄ 

Oavsett om du letar efter ett rustikt sidobord i trä eller ett vackert småbord i en mer romantisk stil, hittar du det bland vårt sortiment. Våra rustika modeller har ett oborstat, minimalistiskt uttryck och bidrar med en klassisk skandinavisk känsla till ditt hem. Önskar du ett runt bord finns modeller i enbart trä och andra med svarta metallben. Våra både charmerande och romantiska bord passar i såväl ett rum med en svensk och mer lantlig stil som i ett modernt hem med trädetaljer. 

De flesta bord säljs styckvis, men vissa går även att köpa i set - om så önskas. Glöm inte heller att kolla in våra eleganta bordslöpare. Med dessa kan du enkelt dekorera ditt bord till vardags eller för mer speciella tillfällen.  

KVALITETSBORD TILLVERKADE I BRA MATERIAL 

Borden i Brøndsholms sortiment finns i en rad olika material. Här finns småbord tillverkade i MDF, bambu och akaciaträ. En del av sidoborden i trä kommer även med ben i metall eller järn. För att ta hand om ditt bord på bästa sätt kan det vara bra att läsa på om hur just detta ska behandlas och underhållas för en god och varaktig livslängd. 

PYNTA DITT BORD MED SNYGGA DETALJER FRÅN BRØNDSHOLM

Att pynta ditt småbord eller sidobord med detaljer från Brøndsholm är alltid en bra idé. Hos oss hittar du allt från krukor och vaser att fylla med härliga växter, till mysiga lyktor som fungerar utmärkt som prydnad på ditt bord. För vidare frågor om produkterna i vårt sortiment kan du alltid kontakta vår kundservice eller ringa oss på 08-44 68 74 45
Läs mer
Bord | Stilfulla sidobord & småbord till alla smaker ⇒ Brondsholm.se

9 produkter

Aktiva filter