ÅNGERRÄTT

Hos Brøndsholm har du rätt att ångra ditt köp i upp till 14 dagar från det att du har mottagit din beställning. Kontakta oss antingen via e-mail på kundservice@brondsholm.se eller telefon 08-44 68 74 45 om du vill använda din ångerrätt och returnera varor.Vänligen uppge ordernummer och att du önskar att använda din ångerrätt när du kontaktar oss.


RETUR

Om du vill använda ångerrätten och returnera varor så mottar du en returfraktsedel per e-mail efter att du kontaktat oss. Om du vill använda den returfraktsedel som vi skickar till dig så tar vi en kostnad på 89 kr, som antingen dras av från summan du kommer få återbetald eller som läggs på din faktura om du har valt Klarna som betalningsmetod.

Du kan också välja att själv arrangera returfrakten till vår returadress nedan. Observera dock att du inte kan skicka returer mot postförskott. Att neka mottagande eller ej hämta ut ett paket hos ett ombud är inte en godkänd returprocess.

Lägg vänligen med en utskriven kopia av din orderbekräftelse i försändelsen du skickar tillbaka till oss. Din retur ska skickas till följande adress:

Brondsholm.se
Genvägen 1
231 62 Trelleborg

Läs mer om returer i våra köpvillkor.Du kommer bli återbetalad med samma betalningsmetod som du använde när du gjorde din beställning.


REKLAMATIONER

Du har tre års reklamationsrätt hos oss. Reklamationsrätten omfattar produktionsfel men inte normalt slitage som följd av användning. Om du vill reklamera en produkt så ber vi dig kontakta oss antingen via e-mail på kundservice@brondsholm.se eller telefon 08-44 68 74 45, för vidare instruktioner. Ha gärna ditt ordernummer tillgängligt när du kontaktar oss angående reklamation. Du kan läsa mer om reklamationsrätten i våra köpvillkor.