ÅNGERRÄTT

Hos Brøndsholm har du rätt att ångra ditt köp i upp till 14 dagar från det att du har mottagit din beställning. Kontakta oss antingen via e-post på kundservice@brondsholm.se eller telefon 08-44 68 74 45 om du vill använda din ångerrätt och returnera varor. Vänligen uppge ordernummer samt orsak till returen när du kontaktar oss.

RETUR

Om du vill använda ångerrätten och returnera varor så kan du välja att arrangera returen på egen hand eller få en returfraktsedel från oss. Vid retur ska dina varor alltid returneras i dess originalförpackning.

Om du väljer en returfraktsedel från oss kommer vi att skicka den via e-post efter att du har kontaktat oss antingen via e-post på kundservice@brondsholm.se eller telefon 08-44 68 74 45.

Om du vill använda vår returfraktsedel tar vi en returkostnad på 89 kr, som antingen dras av från summan du kommer få återbetald eller som läggs på din faktura om du har valt Klarna som betalningsmetod.

Om du vill arrangera returen på egen hand ska du skicka paketet till vår returadress nedan. Observera att du inte kan skicka returer mot postförskott. Att neka mottagande eller ej hämta ut ett paket hos ett ombud är inte en godkänd returprocess.

Lägg vänligen med en utskriven kopia av din orderbekräftelse i försändelsen du skickar tillbaka till oss. Din retur ska skickas till följande adress:

Brondsholm.se
Genvägen 1

231 62 Trelleborg

Du kan läsa mer om returer i våra köpvillkor .

REKLAMATIONER

Du har tre års reklamationsrätt hos oss. Reklamationsrätten omfattar produktionsfel, men inte normalt slitage som följd av användning.

Om du vill reklamera en produkt så ber vi dig kontakta oss via e-post på kundservice@brondsholm.se och inkludera bilder på produkten, ditt ordernummer samt en beskrivning på vad som är fel med produkten så att vi kan upprätta en reklamation och ge dig vidare instruktioner. Du kan läsa mer om reklamationsrätten i våra köpvillkor.