Julfigurer

Hos Brøndsholm A/S hittar du ett stort urval av söta jultomtar och vackra juldekorationer i otaliga varianter till alla julens dekorativa föremål. Våra många produkter i denna kategori vill garanterat sprida den helt rätta julstämningen hos alla dina kunder, besökande eller gäster. Om du ska dekorera butiken med vackra julutställningar, utsmycka ståndet på julmarknaden med glittrande juldekorationer eller pynta upp hemmet inbjudande till jul, så hittar du allt vad du behöver för att komma i god julstämning hos oss.

SKAPA DEN HELT RÄTTA JULSTÄMNINGEN MED GNISTRANDE JULDEKORATIONER

I sortimentet har vi ett stort urval av jultomtar i ett antal varianter där du garanterat kan hitta precis just den jultomte som du behöver i din julutställning. Exempelvis har vi jultomtar med julklappssäckar, jultomtar som sitter på skorstenar och i gungstolar samt tomtetryck som kan hängas upp. Ingen jul utan de traditionella juldekorationerna. Här kan du bland annat hitta konstgjorde julstjärnor i klassiska naturtrogna utgåvor eller i mera moderna modeller med glitter i flera olika färgnyanser. Vi erbjuder även naturtrogen mistel och bärkransar.

Till den jul har vi även många konstgjorda polkagrisar, godisklubbor och karameller i julens röd-vita färger samt tårtor med hagtorn och bär i gröna, röda och vita färgnyanser. Dessa produkter är särskilt utmärkta promotorer i butiker som säljer köksutrustning, porslin och liknande. Gå på upptäckt här på sidan och hitta ny, spännande inspiration till alla dina juldekorationer.

Var uppmärksam på att några av våra produkter i denna kategori är beställningsvaror och därför har en längre leveranstid på ca. 8 dagar. Kan du inte hitta det du letar efter, eller har du frågor till våra produkter så är vår kundservice redo att hjälpa dig på tel. 08-44 68 74 45.

Jultomtar och juldekorationer | Stort urval online!

35 produkter

Aktiva filter