Sommar

Brøndsholm har ett stort och varierande urval av dekorationsartiklar som kan kombineras på olika spännande sätt så ni därmed kan skapa er helt egna unika sommarutställning där solen alltid skiner, oavsett hur det svenska sommarvädret är. Produkterna i webshoppen kan kombineras på många roliga sätt som ni själva hittar på, har ni behov för råd och vägledning är ni alltid välkomna att kontakta vår kundservice. Om ni vill göra en utställning med ett strandtema kan ni t.ex. välja att köpa hinkar med dekorationssand och så kan ni bygga upp utställningen med randiga solstolar, färgglada solglasögon, snygga solhattar och häftiga surfbrädor för att skapa en autentisk stämning av sol och sommar.

HÄRLIG SOMMARDAG I TRÄDGÅRDEN

Ni kan t.ex. också välja att köpa en konstgjord gräsmatta och göra en utställning med temat ”Härlig sommardag i trädgården”. Här kan ni t.ex. pynta med konstgjord buxbom, färgrika blomlådor, bänkar i rosa eller blått, zinkvattenkannor, zinkhinkar och trädgårdsredskap. Ni kan även lägga till solhattar, solstolar, fjärilsgirlanger eller flerfärgade fjärilar med ståltråd som kan beställas i ett paket med sex stycken och som bl.a. kan sättas fast på buxbom.

 

SNYGGT SOMMARPYNT BÅDE TILL FESTLIGA TILLFÄLLEN OCH TILL VARDAGEN

Brøndsholms dekorationsartiklar kan användas till både fest och vardag. Ska ni hålla en sommarfest eller ett sommararrangemang i butiken eller på kontoret kan ni pynta upp med ballonger i gult, blått eller rött, fjärilsgirlanger, solfjädrar i många olika färger samt inbjudande glasspinnar. Ni kan också enkelt pynta upp kontoret med snygg naturtrogen konstgjord buxbom i grönt, lila eller rött som skapar härlig sommarstämning och en bra arbetsmiljö. Fördelen med att använda konstgjorda blommor och växter i kontorsmiljöer är att de är vackra att se på, de kräver ingen skötsel eller omsorg, och om ni har anställda som lider av allergier är det ingen risk att de besväras av växterna så länge de är konstgjorda. Alla de snygga produkterna i webshoppen kan beställas i både stora eller små partier till fördelaktiga priser och snabb leverans.

Sommar tema | Köp pynt till fest och unika sommarutställningar här!

66 produkter

Aktiva filter