Tips och inspiration för magiska juldekorationer i fönstret

- Categories : Default

Letar du efter inspiration för juldekorationer i fönstret hemma, i butikslokalen eller på kontoret? I denna artikel delar vi med oss av våra tips på hur du kan skapa mysighet och julstämning i ditt fönster för alla som går förbi.

Hur kan man julpynta sitt fönster? Våra fem bästa tips

Så hur kan man julpynta sitt fönster? Det finns många olika sätt att dekorera fönstret inför julen – från traditionella metoder som att hänga upp julstjärnor, till mer innovativa idéer som att förvandla ditt fönster till ett vinterlandskap med konstsnö. Här är våra fem bästa tips:

 

 

1. Dekorera ditt fönster med julstjärnor

Ett klassiskt sätt att dekorera sitt fönster under julen är genom julstjärnor. Detta är ett väldigt enkelt sätt att skapa en stilren och mysig julstämning i dina fönster. Du kan satsa på en stor stjärna eller kanske några stycken i mindre storlekar.

 

 

 

2. Julpynta ditt fönster med konstsnö och snöflingor

Vill du förvandla ditt butiksfönster eller ditt vardagsrumsfönster till ett vinterlandskap? Då har vi den perfekta idén för dig: pynta det med konstsnö och konstgjorda snöflingor. Häng upp eller klistra fast de konstgjorda snöflingorna på fönstret för att skapa en sagolik känsla när man går förbi.

Sedan kan du använda dig av konstgjord snö för att pynta fönsterbrädan, och varför inte skapa ännu mer julstämning genom att placera ut julfigurer och julgranskulor ovanpå konstsnön?

Läs även: Stor guide till julpyssel och DIY-dekorationer

 

 

 

3. Pynta ditt fönster med konstgjorda julkransar

Ett annat enkelt sätt att skapa julstämning för dem som passerar din butik, ditt kontor eller hem är att hänga upp julkransar i fönstren. För att göra det ännu enklare kan du använda våra konstgjorda julkransar och slippa oroa dig för barr.

Du kan även pynta dem med julgirlanger för att ge dina fönster en ännu mer festlig känsla.

 

 

 

 

4. Skapa julstämning med konstgjorda julblommor i fönstret

Pynta ditt fönster inför julen med vackra julblommor. Denna pyntning vill vi även göra så enkel som möjligt för dig, och det är svårt att underhålla julblommor en hel månad, så varför inte köra på konstgjorda julblommor detta året?

Antingen satsar du på det klassiska med röda julstjärnor, eller så skapar du en mer varierad blandning av blommor med julrosor och grenar med röda bär.

 

 

 

 

5. Lys upp dina fönster inför julen med ljusslingor

Vill du dekorera dina fönster så att de syns på långt håll? Använd ljusslingor för att skapa en stämningsfull och glittrande effekt.

Du kan pynta med ljusslingor på många olika sätt – häng dem som gardiner, eller rama in dina fönster för en gnistrande effekt. Du kan även fylla en lykta eller glaskruka med ljusslingor för en mysig och stilren julbelysning.

 

 

 

Hitta julpyntet för ditt fönster hos Brondsholm.se

Med rätt dekorationer kan ditt fönster sprida julglädje till alla som passerar. Oavsett om du föredrar klassiska julstjärnor, gnistrande ljusslingor eller kreativa inslag som konstsnö och julkransar, finns det något för varje smak och stil. Låt ditt fönster bli en del av julfirandet och skapa en magisk känsla som alla kan njuta av. Upptäck alla våra dekorationer hos Brondsholm.se och hitta inspiration till din perfekta julpyntning!