Bord

Varje rums naturliga centrum och samlingspunkt sker runt ett bord. Det är oftast den möbel som man utgår från och som resten av rummet inreds efter. Eftersom bord drar till sig så mycket uppmärksamhet är det viktigt att välja det rätta. På denna sida har vi samlat ett varierat urval av bord, allt från utställningsbord på hjul, bord som kan fällas ihop samt brickbord gjorda i en snygg kombination av teakträ och sandsten. Våra bord erbjuds till olika prisnivåer och vi har garanterat ett som passar till din budget.

RUSTIKA OCH ROMANTISKA BORD

Oavsett om du letar efter ett rustikt bord eller ett vackert bord i en mer romantisk stil, finner du det hos oss. Våra rustika bord har ett rått, minimalistisk uttryck och ger raka linjer till ditt hem. Flera av dem har ben i svartmålad metall som bildar en vacker kontrast till de många olika träsorter du kan välja mellan. Våra charmerande och romantiska bord passar i vardagsrum med en mer svensk lantlig stil. Vi säljer även bord i mer populära material, exempelvis bordsplattor i marmor. Om bordsplattan på ditt nya bord ska vara runt eller fyrkantigt, det bestämmer du själv – vi har allt. De flesta bord säljs styckvis men några kan även köpas i set, om du föredrar det. Glöm inte att kolla in våra eleganta bordslöpare. Med dessa kan du enkelt dekorera ditt bord till vardags eller mer speciella tillfällen.

 

TILL VARJE BORD HÖR DET EN ELLER FLERA STOLAR

Vare sig det är en pall, bänk eller fällstol som passar bäst till ditt bord så har vi det här på Brondsholm.se. Hos oss kan du köpa stolar i olika färger – allt från limegröna till mer naturliga träfärger.
Bord | Stilfulla bord till alla smaker ⇒ Brondsholm.se

5 produkter

Aktiva filter