Korgar

DEKORATIVA OCH PRAKTISKA KORGAR

Oavsett om du söker en korg till dekoration, förvaring, tvätt eller växter har vi det här hos oss.

 

Vårt stora urval av korgar är noga utvalt med särskilt fokus på bra kvalitet och design som urskiljer sig från mängden. Därför hittar du på denna sida allt från hängande korgar i sjögräs, vikbara korgar, korgar till växter med plastad insida, tvättkorgar i stelt tyg och trådkorgar tillverkade i järn, varav några har hjul så de är lätta att transportera. Vi har också några klassiska flätade korgar som dock alla har särskilda kännetecken som exempelvis handtag i rep, läder eller trä. Huruvida din nya...

DEKORATIVA OCH PRAKTISKA KORGAR

Oavsett om du söker en korg till dekoration, förvaring, tvätt eller växter har vi det här hos oss.

 

Vårt stora urval av korgar är noga utvalt med särskilt fokus på bra kvalitet och design som urskiljer sig från mängden. Därför hittar du på denna sida allt från hängande korgar i sjögräs, vikbara korgar, korgar till växter med plastad insida, tvättkorgar i stelt tyg och trådkorgar tillverkade i järn, varav några har hjul så de är lätta att transportera. Vi har också några klassiska flätade korgar som dock alla har särskilda kännetecken som exempelvis handtag i rep, läder eller trä. Huruvida din nya korg ska ha ett, två eller inget handtag är upp til dig – vi har både modeller med och utan.

 

KORGAR I VARIERANDE DESIGN OCH STORLEKAR

De flesta av våra korgar säljs styckvis, dock är det några få modeller som kan köpas i set om du föredrar det. Vårt breda sortiment av korgar bjuder både på fyrkantiga och runda modeller, bland annat ovala korgar med stora handtag. Korgarna finns i ett otal av mönster, modeller och design samt i små och stora storlekar. Du kan välja dina nya korgar ut i från en bred palett av färgnyanser – från ljus beige till matt svart.

 

MATCHA DINA KORGAR MED ANDRA INTERIÖRER

Om du önskar att ge inredningen en frisk fläkt och matcha dina korgar med andra dekorativa interiörer kan du exempelvis titta på våra vaser och flaskor, ljusstakar och dekorationsbelysning.

 

När du köper korgar hos oss är frakten billig och du kan returnera dina korgar i upp till 14 dagar. Om du har behov för hjälp är du alltid välkommen till att kontakta våra stilmedvetna och kompetenta medarbetare på telefon 08-44 68 74 45.

Läs mer
Korgar | Hitta både flätade- och trådkorgar ⇒ Brondsholm.se

24 produkter

Aktiva filter