Lättkedjor

DEKORERA DITT HEM MED TREVLIG BELYSNING 

Önskar du förgylla långa sommarkvällar i trädgården med trevlig belysning, pynta ditt företags kontorsutrymmen eller låta belysningen spela en viktig roll i inredningen av ditt hem? Dekorationsbelysning är lika fint utomhus som inomhus. Belysning spelar också en viktig roll när det kommer till ditt hems mysfaktor. Här hittar du vårt stora utbud av dekorationsbelysning i alla dess former. Köp belysning för hemmets många hörn och skrymslen. Vi kan nästan lova ett lyckat resultat.

PYNTA MED DEKORATIONSBELYSNING UTOMHUS

I denna kategori har vi samlat allt för dig som letar efter trevlig belysning att dekorera med. Önskar du dekorationsbelysning att använda utomhus? Med belysning i din trädgård kan du skapa en helt magisk atmosfär att vistas i. Pynta med allt från ljusslingor med rislampor och flerfärgade LED-slingor till mysiga juldekorationer under vintertid. Häng upp dekorationsbelysning i träd, men också längs staket eller utspritt på altanen. Vi erbjuder även flera varianter av lampskärmar i rispapper. Dessa går utmärkt att hänga upp på olika platser i din trädgård. 

Är du på jakt efter snygg juldekoration till din trädgård hittar du hos Brøndsholm ett brett utbud av belysning. Ta del av allt från vackra ljussättningar till fina lyktor att hänga upp på staket och träd. Kolla även in våra ljusslingor som varierar i flertalet högtidliga kulörer.   

Skapa en klassisk vinterfrost-stämning med vita stjärnor, vita ljusslingor och upplysta träd. Du kan också gå i en mindre traditionell riktning med en lysande blomkruka eller ett strålande neonrör i rött, blått, vitt eller gult.

Att pynta med dekorationsbelysning utomhus är vägen till en trevligare uteplats. 

GLÖM INTE BORT VIKTIG DEKORATIONSBELYSNING INOMHUS

Hos oss hittar du belysning som tillför det där lilla extra till din inomhusmiljö. Välj fritt mellan olika sätt att kombinera dekorationerna på. Få inspiration till hur olika typer av arrangemang och utställningar kan belysas extra med våra utvalda produkter. 

Köp fina ljusstakar och ljuslyktor för levande ljus. Men också dekorationsbelysning med LED-lampor som drivs av batteri. Underskatta aldrig en härlig ljusslinga som dekoration inomhus. Kolla bland annat in ljusslingan i rep, utsmyckad med snäckskal. Med denna belysning skapar du enkelt en mysig atmosfär. Placera slingan runt en spegel eller i en hög vas - här är det bara fantasin som sätter gränser. 

I vårt sortiment med dekorationsbelysning för inomhusbruk hittar du också mängder av julpynt. Kolla exempelvis in våra julstjärnor som du hänger upp i fönstret. Men också LED-ljuset med julmotiv föreställandes tomten i sin släde flygandes över hustaken. 

ALLTID PRODUKTER AV HÖG KVALITET 

När du handlar hos oss kan du räkna med att alltid få produkter av hög kvalitet. Detta för att vi vill att du ska kunna njuta av din belysning så länge som möjligt. Här hittar du ett urval av våra absoluta favoriter vad gäller design, material och funktionalitet. 


Vårt urval av dekorationsbelysning passar perfekt som komplement till den dekoration som presenteras i våra övriga kategorier. Hitta dekorationerna som sätter sin personliga prägel på ditt hem. Kombinera belysningen med exempelvis krukor, vaser och lyktor, bland mycket annat. För vidare frågor om produkterna i vårt sortiment kan du alltid kontakta vår kundservice eller ringa oss på 08-44 68 74 45
Dekorationsbelysning | Perfekt till butiken

15 produkter

Aktiva filter

Kaskad av LED-lampor, 1,2 meter med 440 lampor, förutomhusb ruk

ruk

Pris 549,00 SEK
31