Tomteluvor & julstrumpor

Skapa julstämning med tomteluvor och julstrumpor

Kanske är det du som ska stå för julpyntet eller står du bara och saknar nya former för julpynt? Så har du kommit till rät ställe. På denna sida hittar du ett stort urval av olika julstrumpor och tomteluvor som vill frambringa julstämning i hemmet, på arbetsplatsen eller i skyltfönstret. Våra julsockor kommer i olika färger, material och motiv där du vill kunna hitta citat som ”Merry Christmas” och ”Let it snow” broderat på. Urvalet av tomteluvor på denna sida kan bäras av alla i alla åldrar och vill med stor sannolikhet få fram ett leende på läppen, antingen du väljer en luva med plyschkant eller inte. Du kan inte julpynta utan att hänga upp en julstrumpa på...

Skapa julstämning med tomteluvor och julstrumpor

Kanske är det du som ska stå för julpyntet eller står du bara och saknar nya former för julpynt? Så har du kommit till rät ställe. På denna sida hittar du ett stort urval av olika julstrumpor och tomteluvor som vill frambringa julstämning i hemmet, på arbetsplatsen eller i skyltfönstret. Våra julsockor kommer i olika färger, material och motiv där du vill kunna hitta citat som ”Merry Christmas” och ”Let it snow” broderat på. Urvalet av tomteluvor på denna sida kan bäras av alla i alla åldrar och vill med stor sannolikhet få fram ett leende på läppen, antingen du väljer en luva med plyschkant eller inte. Du kan inte julpynta utan att hänga upp en julstrumpa på dörren eller väggen, samtidig som tomteluvan är ett måste i december för alla julälskare.

Använd julstrumpan till pynt eller fira högtiden med tomteluva på

Julen är en av de största högtiderna som finns och detta ska helst firas med god julmat, trevligt sällskap och inte minst noga övervägt julpynt, som verkligen kan sätta i gång i den goda stämningen. Här kan bl.a. julstrumpor och tomteluvor vara med till att få det sistnämnda uppfyllt. Våra tomteluvor kommer i olika nyanser av rött, så du kan välja precis den färg som du har i tankarna skulle passa in i din julutsmyckning så att du kan fira högtiden med alla detaljer på plats. Våra tomteluvor vill också naturligtvis vara perfekt huvudbonad till diverse julutklädningen, som bara saknar det lilla extra. Vill du ha en vit julstrumpa, eller en röd modell med hundmotiv eller en stickad version? Här har vi ett stort utbud - julen startar tillsammans med Brøndsholm.

Stort urval av julsaker du inte kan undvara så som julstrumpan och tomteluvan

Som redan nämnt vill du på denna sida hitta ett stort urval av julstrumpor och härliga tomteluvor. De kan hittas i all världens storlekar, material, färger och inte minst med olika motiv. Kom ihåg att inte glömma de andra viktiga elementen till jul som t.ex. belysning, julkulor och julgranar som vill få självaste jultomten att bli avundsjuk på ditt julpynt. Allt det som ska julen till för att få fram julstämningen kan du hitta här på Brøndsholms hemsida.

Läs mer
Julstrumpor & Tomteluvor | Kan ej undvaras till jul ⇒ Brondsholm.se

16 produkter

Aktiva filter

Tomteluva

Tomteluva

Pris 9,00 SEK
11797