Konstgjorda växter

Visst kanske de konstgjorda växterna inte luktar lika gott som de levande. Men de är minst lika fina och lyfter precis lika enkelt ett helt rum. Konstväxter och plastblommor passar perfekt för dem som inte har tid eller lust att sköta om sina växter men ändå gärna har ett grönt hem. På Brøndsholm finner du både mindre växter till fönsterkarmen, men även större växter som enkelt kan förvandla känslan...

Visst kanske de konstgjorda växterna inte luktar lika gott som de levande. Men de är minst lika fina och lyfter precis lika enkelt ett helt rum. Konstväxter och plastblommor passar perfekt för dem som inte har tid eller lust att sköta om sina växter men ändå gärna har ett grönt hem. På Brøndsholm finner du både mindre växter till fönsterkarmen, men även större växter som enkelt kan förvandla känslan av ett helt rum eller trädgård. 

Vårt utbud av konstgjorda växter

Idag finns det mängder av vackra krukväxter online. I Brøndsholms breda sortiment av konstväxter finner du allt mellan mindre gröna växter till de större för hemmet eller butiken. Urvalet innehåller en mängd olika arter som kaktusar i alla möjliga storlekar och vackra monstera växter. Det finns massvis med buxbomsbollar att förvandla trädgården med eller göra en entré extra inbjudande med. Dekorera med murgröna i plast eller välj mellan mängder av hängväxter. Inte minst hittar du massvis av växter som passar perfekt i fönsterkarmen, i både kök och sovrum. 


Konstväxter till trädgård och balkong 

Det är många som glömmer att många plastväxter gör sig minst lika bra utomhus som inomhus. Det innebär att du kan klä din veranda med växtarter som kanske annars inte hade överlevt klimatet du bor i. Det kan vara svårt för en del utomhus växter att överleva vårt skiftande klimat men med konstgjorda växter behöver du aldrig oroa dig för det. Det gör det möjligt att ha grönskande, vackert trimmade buxbomar året om. I det breda stora sortimentet av naturtrogna gröna konstgjorda växter är möjligheter för din trädgård oändliga. Är du på jakt efter växter till butiken eller caféet kan du med hjälp av buxbomar och citronträd enkelt skapa en lyxigare känsla för kunden. 


Fördelar med plastväxter 

Det finns väldigt många fördelar med konstgjorda växter och plastblommor idag. Inte minst är de skötselfria och allergivänliga. De är även lika vackra som levande växter och de allra flesta ser idag ingen skillnad mellan dem. Det är ingen hemlighet att växter är ett riktigt bra inredningsknep som enkelt får en yta att uppfattas som mer behaglig och hemtrevlig. Konstgjorda växter är även ett perfekt alternativ till butiker, kontoret eller sommarstugan där det är extra svårt att sköta om de levande växterna. Då dina konstgjorda växter aldrig vissnar eller dör, slipper du de extra utgifterna av att köpa nya växter hela tiden.

Läs mer
Konstgjorda växter | Stort urval av konstgjorda gröna krukväxter

126 produkter

Aktiva filter