Konstgjorda träd och palmer

Många människor har inte tid att ta hand om och hålla de gröna växterna vid liv, speciellt inte under en hektisk arbetsvecka. Drömmer du om ett grönare hem som inte kräver sol, vatten eller skötsel så är konstgjorda växter ett bra alternativ till levande växter. I vårt sortiment hittar du konstgjorda träd, palmer och gröna växter i många olika storlekar och varianter. Allt från citronträd och apelsinträd till björk och bambu som alla kan bidra till att skapa stämning i hemmet - utan att vissna.

TRÄD OCH NORDISK ATMOSFÄR

Gillar du känslan i de nordiska skogarna? Vi erbjuder ett brett och varierat urval av gran, pilträd, buxbomsträd och andra trädsorter från den skandinaviska naturen.

Vi har olika sorter av träd i krukor som varierar i både form och storlek. Du hittar björk till vardagsrummet i olika design och storlek, samt olika typer av snötäckta och bladlösa vinterträd. Du hittar dessutom olika fruktträd som t.ex. ett klassiskt äppelträd eller ett dekorativt körsbärsträd i blom. Gemensamt för vårt utbud av träd, buskar och växter är den goda kvaliteten och den verklighetstrogna designen.

 

PALMER OCH EXOTISKA VÄXTER

Önskar du istället skapa en mer exotisk atmosfär så erbjuder vi ett lika brett sortiment av träd, buskar och växter inom den mer sydländska genren. Ge dina kunder en upplevelse av varmare breddgrader med våra exotiska palmer i kruka, som erbjuds i olika designs och storlekar. Du hittar också citronträd, bambu, vindruvsträd, bonsaiträd och andra inomhusväxter i charmerande design som är lätta att skötas om.

Våra träd, buskar och växter är speciellt riktade mot företag men de kan även användas i hemmet. Har du frågor om några av våra produkter är du alltid välkommen till att kontakta oss.

Konstgjorda träd & palmer | Dekorationsträd till butiken

25 produkter

Aktiva filter