Impregneringsspray för naturmaterial
  • Impregneringsspray för naturmaterial

Brandskydd spray för naturmaterial

179,00 SEK
Inkl. moms
Antal

(77)

Leverans: 3-5 dagar

14 dagars returpolicy


Specifikationer

311-400425
400 ml
1 st

Produktbeskrivning

Denna naturfiber-impregneringsspray används för att få styr på dekorationsmaterial av naturfiber eller blandade fibrer såsom: Bomull, jute, sockerrör, halm, papper och flamskyddsmedel.

...

Denna naturfiber-impregneringsspray används för att få styr på dekorationsmaterial av naturfiber eller blandade fibrer såsom: Bomull, jute, sockerrör, halm, papper och flamskyddsmedel.

OBS: Materialen som ska behandlas måste vara fuktabsorberande.

Med de rätta doserna av naturfiber-impregneringssprayen påverkas inte utseendet eller färgen på det behandlade materialet. Den naturliga fiberimpregnering appliceras enkelt manuellt och lämnar inga fläckar efter sig vid spill.

400 ml spray täcker upp till ca 3-4 m² av tjockt tyg (200 g / m²).

Denna naturliga fiberimpregnering är giftfri och miljövänlig, den orsakar inte hud- eller ögonirritation och har ett neutralt pH-värde. Du behöver därför inte ha skyddskläder vid applicering av sprayen.

Den naturliga fiberimpregneringssprayen är redo att behandla dina material direkt men glöm inte att skaka flaskan lite lätt innan användning. Läs instruktionerna på förpackningen vid användning.

Tvätta:

Denna naturliga fiberimpregnering är ett vattenbaserat flamskyddsmedel. Du bör behandla ditt material igen om de kommit i kontakt med vatten. Behandlingen håller i upp till tio kemtvättar utan problem innan du bör behandla ditt material igen.

OBS! Följande material kan inte behandlas med denna produkt:

  • Plast (viskos acetat), dralon (parasolltyg)
  • Icke-absorberande material som: Vattenavvisande tyg, plast, släta träytor, konstgjorda växter
  • Material där den ursprungliga strukturen går förlorad när den fuktas, t.ex. Crepepapper, fjäderboas etc.
Läs mer