Konstgjord Mat och Natur

KONSTGJORD MAT

Vår konstgjorda mat är för dig som ska göra en butiksdekoration med ett kulinariskt tema eller bordsdukning. Äkta matvaror ruttnar snabbt så därför passar konstgjort mat bättre.

Brøndsholm har alla de vanliga och mest använda matvarorna i plast. Därför kan du samla dina köp och lägga en beställning till din butik eller mässmonter.

 

EN HEL FESTMÅLTID I KONSTGJORDA MATVAROR

I de olika kategorierna hittar du både frukt, grönt, kött, fisk, bröd, mejeriprodukter, godis och tårtor i många verklighetstrogna varianter.

 

Till exempel kan du få konstgjorda frukter som bananer, äpplen, päron och vindruvor eller paprika, potatis, morötter och tomater samt annat gott från grönsaksavdelningen. Inom köttkategorin har vi korvar, salami, biffar, rostbiff, grillad kyckling, skinkor och mycket annat och trots att alla produkter är tillverkade i plast ser de så verkliga ut att flesta blir sugna på att få sätta tänderna i dem.

 

Vi har även många olika fiskar av roliga arter, allt från välkända fisksarter som rödspättor, öring och lax till exotisk korall fisk. Här är också skaldjur som musslor, kräftor, räkor, krabbor, m.fl., som kan göra din utställning med seafood-tema komplett.

 

I bröd- och mejeriavdelningen hittar du ett brett urval av ostar samt hela och stekta ägg och olika typer av bröd som baguetter och bagels. Sist men inte minst har vi också konstgjort godis och tårtor. Ska du göra en dekoration med sötsaker eller endast använda det som rekvisita, hittar du munkar, tårtor, cheesecake, småkakor, godisklubbor och mycket mer.

 

BRA PRISER OCH SNABB LEVERANS

Hos Brøndsholm är urvalet stort och priserna bra. Vi säljer både till företag och privatpersoner och levererar både små som stora leveranser.

Förutom konstgjord mat har vi även ett olika konstgjorda djur samt konstgjorda blommor, växter, stenar och andra verklighetstrogna naturelement.

Konstgjord mat | Plast matvaror till dekoration och utställning

Underkategorier

Konstgjorda blommor...
Med konstgjorda blommor och växter kan du njuta av den vackra naturen utan...
Gå till kategori
Konstgräs, sten och svamp
Är du ute efter konstgjorda naturelement till butiksdekorationen så har du...
Gå till kategori
Konstgjord mat
Konstgjord mat är produkten för dig som står och ska göra en utställning...
Gå till kategori
Dekorationsdjur
Hos Brøndsholm A/S har vi ett stort urval av vackra, färgstarka och...
Gå till kategori

911 produkter

Aktiva filter

Banan

Banan

Pris 39,00 SEK
597