• Reducerat pris
Grandis snöig gran med metallfot, 210 cm, konstgjord gran
  • Grandis snöig gran med metallfot, 210 cm, konstgjord gran
  • Grandis snöig gran med metallfot, 210 cm, konstgjord gran
  • Grandis snöig gran med metallfot, 210 cm, konstgjord gran

Grandis snöig gran med metallfot, 210 cm, konstgjord gran

5 199,00 SEK
3 899,25 SEK Spara 25%
Inkl. moms
Antal

(3)

Leverans: 3-5 dagar

14 dagars returpolicy


Specifikationer

311-689762
H210cm x Ø150cm
Grön/Vit
PVC
1 st

Produktbeskrivning

Denna konstgjorda Grandis-gran med en metallfot, är en naturlig och...

Denna konstgjorda Grandis-gran med en metallfot, är en naturlig och högkvalitativ julgran. Då den är luftig mellan grenarna så finns det plats för mycket juldekorationer.

Grandis julgranen med konstsnö kommer i höjder från 1,5m till 2,4m. Därmed kan du alltid hitta en som passar ditt hem, oavsett om du bor i en lägenhet eller en stor villa med högt i tak. Denna Grandis-gran med metallfot är superfin både med och utan dekorationer. Använd den i hallen eller utomhus med en lätt ljusslinga som passar perfekt ihop med de beskurna grangrenarna.

Denna Grandis gran konstsnö har måtten:

Höjd: 210cm

Diameter: 150cm

Alla Grandis-granar med metallfot har ett brandskydd enligt EN71 & NF (Norme francaise). Granen monteras ihop genom att placera stammen i metallfoten som fäster stammen och håller den på plats. Granen har gångjärnsgrenar, dvs. grenarna är fästa vid stammen genom gångjärn. Grenarna faller naturligt ut från stammen men kan behöva rätas till innan ljusslingan kopplas på. För de som önskar, erbjuder vi även förvaringspåsar för julgranar upp till 2,4 meter där du enkelt kan förvara din julgran tills den ska användas nästa år igen.

Dekorera din julgran med julgranspynt, vi rekommenderar även våra LED 1-2 ljusslingor, som är enkla att montera fast på granen. Dessa finns till träd upp till 2,4 m!

En av fördelarna med konstgjorda julgranar är att de inte är allergiframkallande,  därmed kan alla ta del av julgranspyntningen!

Läs mer