Lilja, 83 cm Rosa, konstgjord blomma
  • Lilja, 83 cm Rosa, konstgjord blomma
  • Lilja, 83 cm Rosa, konstgjord blomma
  • Lilja, 83 cm Rosa, konstgjord blomma

Lilja, 83 cm Rosa, konstgjord blomma

69,00 SEK
Inkl. moms
Antal

(30)

Leverans: 3-5 dagar

14 dagars returpolicy


Specifikationer

777-12214-7
83cm
Rosa
Plast/Syntettyg
1 st

Produktbeskrivning

Vacker rosa lilja.

Liljor är en riktigt somrig blomma. Använd denna konstgjorda lilja i din dekoration till ditt evenemang, fest eller i ditt hem i en fin vas. Du kommer snabbt att skapa...

Vacker rosa lilja.

Liljor är en riktigt somrig blomma. Använd denna konstgjorda lilja i din dekoration till ditt evenemang, fest eller i ditt hem i en fin vas. Du kommer snabbt att skapa en känsla av sol och sommar.

Sätt eventuellt ihop flera liljor för att skapa en stor och härlig bukett. Du kan även sätta ihop ännu fler för att skapa ett vackert arrangemang till ett bröllop eller en annan festlig tillställning.

Med konstgjorda blommor får du enkelt in naturen i ditt hem utan att behöva tänka på att de ska vattnas och vårdas. Idag är många av dem är så bra gjorda att du måste komma väldigt nära för att se att de inte är äkta.

Använd t.ex. denna lilja i en sommarskyltning eller till ett bröllop. Liljan har en stor utslagen blomma och två mindre blommor som liknar att de precis är på väg att blomma ut samt tre gröna blad. En enkel men vacker blomma.

Liljan finns i två färger: Den vita och rosa liljan mäter 83 cm (stjälken är 44 cm upp till det första bladet) och är tillverkad av syntetiskt tyg och plast.

Läs mer