Bäst i test: Konstgjorda växter och blommor

- Categories : Default

Letar du efter nya härliga konstgjorda växter till hemmet, kontoret eller butiken? Då har du hittat helt rätt. I den här artikeln kommer vi nämligen att guida dig till våra bäst i test konstgjorda växter och blommor – inom flera olika kategorier. Med denna guide kan du enkelt hitta dina nya favoritväxter och fylla ditt hem eller din arbetsplats med härlig grönska.

De bästa konstgjorda växterna för uteplatsen

Att dekorera en uteplats med konstgjorda växter är perfekt om du vill skapa en levande och frodig utomhusmiljö som håller sig fin året om. Men vilka är då de bästa konstgjorda växterna för din uteplats? Faktum är att det finns en mängd alternativ att välja mellan. 

1. För dig som vill fylla alla ytor av uteplatsen med härlig grönska är konstgjorda hängande växter ett utmärkt alternativ. Hängande blommor och växter är eleganta och bidrar med en rogivande känsla – oavsett plats och sammanhang.

2. Slutligen är konstgjorda buskar och häckar perfekta för att rama in din uteplats och skapa en privat och avskild yta. Växterna kräver ingen beskärning eller vattning och behåller sin form och grönska året runt. Njut av en trädgård som aldrig ser misskött ut. Hos Brøndsholm hittar du även flera UV- skyddade konstgjorda buskar och växter – likt vår Boxwood.

    

Bäst i test – minimalistiska konstgjorda växter 

När det kommer till minimalistisk inredning och design är konstgjorda växter ett smidigt sätt att bidra med stilren grönska. Vissa konstgjorda växter är såklart mer passande i ett avskalat hem än andra och hör därför hemma på denna lista över bäst i test minimalistiska konstgjorda växter. 

1. Först på listan hittar du bambu. Med sina slanka och eleganta stjälkar och tunna spetsiga blad bidrar växten med lugn och harmoni till ett rum. 

2. En annan bra minimalistisk växt är ormbunken. Med sina mjuka och delikata blad bjuder den på en subtil grönska. Det kan placeras var som helst utan att ta upp för mycket plats. Låt den förslagsvis pryda en bokhylla eller ett sidobord för en diskret dekorerad yta.

3. Konstgjorda blad och blomstergrenar är minimalistiska och stilrena alternativ. De kan placeras i glasbehållare eller hängas upp i snören för att på så sätt ta upp så lite plats som möjligt. 

   

De bästa stora konstgjorda växterna 

När det kommer till att skapa en imponerande och storskalig atmosfär med konstgjorda växter finns det några alternativ som verkligen gör jobbet. 

1. En av de bästa stora konstgjorda växterna är palmen. Med sin imponerande stam och sitt stora, frodiga bladverk blir den snabbt en central punkt i rummet. En konstgjord palm bjuder på en känsla av tropisk skönhet och ett omedelbart lugn.

2. En annan imponerande storskalig konstgjord växt är fikusen. Med sina långa grenar och mörkgröna löv får den automatiskt en vacker och majestätisk närvaro i rummet. En konstgjord fikus är perfekt om du vill fylla ut ett stort utrymme på ett naturligt sätt.

3. Sist men inte minst vill vi även tipsa om den konstgjorda yucca-plantan. Denna fungerar exempelvis utmärkt som mittpunkt i en hall eller lobby. Den gör sig även mycket bra på kontor, eller varför inte på uteplatsen.

    

De bästa konstgjorda växterna i kruka 

Att införskaffa konstgjorda växter i kruka är ett utmärkt sätt att enkelt införa grönska och naturlig skönhet i ditt hem eller på kontoret. När det kommer till att hitta de bästa i test konstgjorda växterna i kruka finns det några alternativ som verkligen sticker ut. 

1. En populär favorit är konstgjorda blommor i kruka. Rosor, liljor eller hortensior i kruka bidrar med en färgstark och elegant touch till ett rum. Dessa konstgjorda växter är perfekta för att skapa en härlig atmosfär i vardagsrummet eller matsalen. Och bäst av allt – de kräver inget vatten eller underhåll.

2. Föredrar du gröna växter kan konstgjorda växter i kruka likt en kungsbegonia eller monstera vara utmärkta alternativ. Dessa växter är mycket mångsidiga och kan placeras på bokhyllor, soffbord eller fönsterbrädor för att skapa en naturlig och avslappnad atmosfär.

3. För en modern touch rekommenderar vi konstgjorda succulenter eller kaktusar i kruka. Dessa är växter som samtidigt som de är mycket moderna, aldrig går ur tiden. Något som är perfekt när du köper konstgjorda växter. 

    

Bäst i test – konstgjorda blad 

Konstgjorda blad är mycket snygga och du kan pynta med dem på många olika sätt – hemma, på kontoret eller i butiken. Välj om du vill använda dem för att skapa vackra arrangemang eller placera dem en och en i små vaser. 

1. Ett utmärkt alternativ är funkiablad. Dessa är vackert hjärtformade i en mörkgrön färg med krämfärgade kanter. Tycker du om att inreda hemma med stilrena blad som smälter ihop med den övriga inredningen är dessa det perfekta alternativet för dig. 

2. Föredrar du tropiska vibbar är palmblad ett utmärkt val. Med sin stora och flikiga form bidrar de med en exotisk och levande känsla till inredningen. Konstgjorda palmblad kan användas som dekorativa element på väggar eller som en del av ett arrangemang för en extra lyxig känsla.

3. Sist på listan över bäst i test konstgjorda växter hittar du monstera-blad. Dessa blad är kända för sina karakteristiska hål och ger en modern och trendig känsla till ett rum. De kan placeras i vaser eller användas som en del av ett blomsterarrangemang för att skapa en vacker visuell effekt.